Όλοι ξέρουμε η έχουμε ακούσει έστω και ένα τραγούδι των Metallica. Μια από τις πιο θρυλικές heavy metal μπάντες όλων τον εποχών! Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1981 στο Λος Άντζελες από τον James Hetfield και τον Lars Ulrich.

James HetfieldΟ James Hetfield είναι ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Metallica και ένας φανατικός petrolhead! Το 2019, δώρισε τη συλλογή των αυτοκινήτων του στο Μουσείο του Petersen. Ο θρύλος της μουσικής βλέπει τα αυτοκίνητα με τον ίδιο τρόπο που βλέπει τη μουσική «ως μορφές ελευθερίας και έκφρασης, που μεταφέρουν το πάθος του δημιουργού τους». Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον James να εξηγεί το πως «έστησε» τα αυτοκίνητα του, από το μηδέν, διοχετεύοντας τη δημιουργικότητα του, που προοριζόταν για την μουσική… Με λίγα λόγια… Heavy Metal αυτοκίνητα!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.