Παρουσίασε η ŠKODA τον καινούργιο σχεδιασμό  της εκμοντερνισμένης ναυαρχίδας της, το SUPERB. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ανανεωμένης οικογένειας των SUPERB θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα, τον Μάιο κατά την διάρκεια της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ IIHF 2019. Η ŠKODA αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης από το μακρινό 1993, 27 συνεχόμενα χρόνια, και είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει αυτή την μεγάλη πλατφόρμα για την παρουσίαση αυτή.
Το σκίτσο που κυκλοφόρησε η εταιρεία, του καινούργιου ŠKODA SUPERB, επιδεικνύει καθαρές γραμμές μπροστά στην μάσκα, φώτα ομίχλης με συγκεκριμένες πινελιές αλλά και την, σήμα-κατατεθέν, πρόσοψη της ŠKODA.  Ντεμπούτο εδώ θα κάνει το όνομα της ŠKODA στην θέση του σήματος της εταιρείας επάνω στο κάλυμμα μπροστά του SUPERB.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι οικογένεια SUPERB αποτελεί μέλος της γκάμας της ŠKODA από το 1934, και ανέκαθεν ήταν αποδέκτης όλων των τελευταίων τεχνολογιών και καινοτομιών της εταιρείας.

Το πρώτο SUPERB «γεννήθηκε» το 1934 στο εργοστάσιο της ŠKODA στο Mladá Boleslav. Από το 1947, η ŠKODA μετέφερε την παραγωγή του SUPERB στο εργοστάσιο της Kvasiny. Μετά από ένα διάλειμμα παραγωγής 50 ετών, το μοντέρνο ŠKODA SUPERB εμφανίστηκε το 2001 ξανά.  Το μοντέρνο SUPERB βρίσκεται ήδη στην τρίτη του γενιά, και μέχρι και τον Απρίλιο του 2017, η τρίτη αυτή γενιά της ναυαρχίδας της ŠKODA ξεπέρασε τα ένα εκατομμύρια αυτοκίνητα σε πωλήσεις.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.