Φαντασμαγορικές σκηνές έζησαν οι θεατές του GP Ice Race στο Zell am See της Αυστρίας! Ο οδηγός της πρωταθλήτριας ομάδας του Formula E, Daniel Abt και ο πρωταθλητής του DTM René Rast βγήκαν επάνω στον πάγο και το χιόνι με τα αντίστοιχα αγωνιστικά αυτοκίνητα στους. Στην δράση ρίχτηκαν στην συνέχεια, εκ μέρους της Audi Sport, ο θρύλος του ράλι Walter Röhrl και ο γνωστός freestyle σκιέρ  Benedikt Mayr. Έτσι, βρέθηκαν μαζί επάνω στον πάγο μια Audi e-tron FE04 της ABT Schaeffler, μια Audi RS 5 DTM και το για κερασάκι, το ιστορικό τέρας Audi Sport quattro .

«Φανταστικό το πλήθος και η ατμόσφαιρα έστω και αν είναι παγωνιά! Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που οδηγώ το αυτοκίνητο μου πάνω στον πάγο. Ήταν μοναδικό το να βλέπω τον κόσμο μαζεμένο γύρω από την πίστα την ώρα που πλαγιολισθαίνω με ένα αυτοκίνητο Formula E στον πάγο. Δεν βλέπω την ώρα να το κάνω ξανά του χρόνου!» δήλωσε ο Daniel Abt.

Φυσικά το σκηνικό ήταν λίγο διαφορετικό για τον René Rast, καθώς ο Abt έτρεξε με μακριά καρφιά επάνω στον πάγο, ενώ ο πρωταθλητής του DTM είχε μόνο μικρά καρφιά στα δικά του: «Με μικρά καρφιά και 500 ίππους στους πίσω τροχούς, αντιλαμβάνεστε ότι η πρόσφυση ήταν τουλάχιστον προβληματική αλλά το οδήγημα ήταν άκρως απολαυστικό!» δήλωσε μέσα από γέλια ο  René Rast.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.