To DACIA Spring είναι το AUTOBEST- Best Buy Car of Europe in 2022

Το Dacia Spring έχει ψηφιστεί ως ο μεγάλος νικητής «AUTOBEST 2022», η ευρωπαϊκή διάκριση για το Best Buy Car of Europe το 2022. Με συνολικά 14.674 βαθμούς, το Dacia Spring πήρε άνετα στην πρώτη θέση, μπροστά από το Skoda Fabia νέας γενιάς το οποίο μάζεψε 13.364 βαθμούς. Το νέο Opel Mokka πήρε στην τρίτη θέση με συνολικά 13.312 βαθμούς, μόλις 52 βαθμούς λιγότερους από το δεύτερο αυτοκίνητο του διαγωνισμού. dacia spring electric char pilakoutas autobest petros soutzis test drive autokinito.com..cy

«Μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα του ECOBEST Challenge 2021, το Dacia Spring κέρδισε την πολυπόθητη διάκριση του Best Buy Car of Europe το 2022! Το πρώτο Dacia EV είναι το πιο δημοφιλές EV στην Ευρώπη και το πρώτο πλήρες EV που αποτέλεσε φιναλίστ στο AUTOBEST στα 21 χρόνια ύπαρξης του Οργανισμού μας. Η νέα φιλοσοφία της μάρκας να φέρει μόνο τα απαραίτητα καθιστά το Spring ως το πιο προσιτό αυτοκίνητο πόλης και μετακίνησης που είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές. Με εξαιρετική αυτονομία και ενεργειακή απόδοση, το μικρό EV εντυπωσίασε πολλά από τα 32 μέλη της κριτικής επιτροπής,  κερδίζοντας ουσιαστικά ολόκληρη την Ευρώπη» δήλωσε ο Ilia Seliktar, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής.

dacia spring electric char pilakoutas autobest petros soutzis test drive autokinito.com..cyΓια δεύτερη φορά, ο AUTOBEST διοργάνωσε με επιτυχία το Τελικό Τεστ στο Teesdorf της Αυστρίας, στα τέλη Νοεμβρίου, μέσα από το απόλυτο lockdown της χώρας. Σεβόμενοι όλους τους αυστριακούς νόμους και κανονισμούς που επιβλήθηκαν στο πλαίσιο του lockdown, η AUTOBEST, έχοντας την επαγγελματική βοήθεια των φίλων μας από την πίστα δοκιμών OAMTC στο Teesdorf, κατάφερε να οργανώσει το πιο περίπλοκο σύνολο δοκιμών που διατίθενται σήμερα στα αυτοκινητιστικά μέσα.

«Στον AUTOBEST βλέπουμε προσεκτικά εδώ και χρόνια το μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Είπαμε πολλές φορές ότι η μετάβαση στα Οχήματα Μηδενικών Εκπομπών είναι ταχύτερη από ό,τι πιστεύουν πολλοί και το 2022 είναι πιθανώς η χρονιά της καμπής όπου ο αριθμός των νέων EV σε σχεδόν οποιαδήποτε κατηγορία θα αρχίσει να μεγαλώνει. Σε αυτό το ταξίδι, το Dacia Spring έχει την αποστολή να δείξει ότι ένα EV μπορεί να είναι προσιτό για τον οποιονδήποτε, μπορεί να βοηθήσει πόλεις στη διαδικασία απαλλαγής από τις εκπομπές με πελάτες πρόθυμους να οδηγούν μόνο ηλεκτρικά. Επίσης, αυτή η νέα πρεμιέρα στην ιστορία του AUTOBEST είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο οργανισμός μας συμβαδίζει με τους περίπλοκους καιρούς που ζούμε όλοι στην Ευρώπη. Όπως πάντα, κάνουμε τη δουλειά μας έγκαιρα, ανακοινώνοντας τους νικητές μας, με σεβασμό στην παράδοσή μας. Όλοι στον AUTOBEST ελπίζουμε πως ο επόμενος χρόνος θα μας δώσει περισσότερη ελευθερία να ταξιδεύουμε και να οδηγούμε, να επιστρέψουμε σε πιο κανονικές δραστηριότητες – καθώς έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Αν και είμαστε επιτυχημένοι, ακόμη και σε καταστάσεις «αδύνατων αποστολών» – όπως οι δύο τελευταίες τελικές δοκιμές το 2020 και το 2021, που διοργανώθηκαν υπό το απόλυτο lockdown της Αυστρίας – είμαστε βέβαιοι ότι η Ευρώπη θα βρει τον καλύτερο τρόπο να βγει από αυτούς τους καιρούς της πανδημίας», δήλωσε ο Dan Vardie , Ιδρυτής & Πρόεδρος του οργανισμού AUTOBEST.
dacia spring electric char pilakoutas autobest petros soutzis test drive autokinito.com..cy
Τα 21α Βραβεία AUTOBEST θα πραγματοποιηθούν σε ημερομηνία και τόπο που θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Στον AUTOBEST, η ασφάλεια όλων των καλεσμένων και των μελών της κριτικής επιτροπής είναι υψίστης σημασίας. Ως εκ τούτου, θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της κατάστασης της πανδημίας στην Ευρώπη. Ακολουθώντας την παράδοση, η διεθνής κριτική επιτροπή AUTOBEST θα απονέμει τα βραβεία σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο.

dacia spring electric char pilakoutas autobest petros soutzis test drive autokinito.com..cyΗ Ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή AUTOBEST ευχαριστεί τους αναγνώστες από όλη την Ευρώπη για την ενθάρρυνση του έργου και τα διάφορα τμήματα δημοσίων σχέσεων που είναι υπεύθυνα στην αυτοκινητοβιομηχανία για την παροχή όλης της υποστήριξης στη διοργάνωση συναντήσεων και δοκιμών οδήγησης των νέων προϊόντων.

Σχετικά με τον AUTOBEST
Ο οργανισμός AUTOBEST δημιουργήθηκε το 2001 με την επαναστατική ιδέα της εύρεσης του «Best Buy Car» που διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Για να γίνει ένα αυτοκίνητο νικητής του AUTOBEST, πρέπει να αντιπροσωπεύει την καλύτερη προσφορά για τους περισσότερους Ευρωπαίους πελάτες. Η τιμή, το δίκτυο εξυπηρέτησης, η διανομή ανταλλακτικών και η ευελιξία είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια στη διαδικασία ψηφοφορίας. Ο σχεδιασμός και οι νέες τεχνολογίες είναι επίσης κρίσιμοι παράγοντες για την ψηφοφορία. Το AUTOBEST χρησιμοποιεί ένα διαφανές σύστημα ψηφοφορίας, με έναν περίπλοκο πίνακα 13 κριτηρίων για να αποφασίσει τον νικητή.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK