Δεύτερες σκέψεις φαίνεται να κάνει η κυβέρνηση για άμεσο κλείσιμο των συνεργείων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αναμένεται εντός της ημέρας να ακυρώσει το διάταγμα το οποίο προέβλεπε κλείσιμο από σήμερα το πρωί μέχρι τις 30 Απριλίου. Από νωρίς το πρωί υπήρξε άμεση αντίδραση για την απόφαση αυτή τόσο από πολίτες όσο και από οργανωμένους φορείς αφού μια τέτοια απόφαση θα δημιουργούσε σωρεία προβλημάτων, όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα. Προβλήματα στα οποία αναφέρθηκε και ο Γ.Γ. της ΠΟΒΕΚ κ. Στέφανος Κουρσάρης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.
Ένα διάταγμα που θα προκαλούσε αλυσιδωτά προβλήματα στη χώρα και τις μεταφορές αφού σε αυτά περιλαμβάνονται ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα αστυνομία και Εθνική Φρουρά. Παράλληλα θα προκαλούσε προβλήματα και στην εφοδιαστική αλυσίδα για τη μεταφορά προμηθειών σε φαρμακεία, νοσοκομεία, υπεραγορές και άλλα.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.