Πρόκειται για τη νέα ειδική έκδοση Eagle Squadron του Mustang GT, η οποία αποτίει φόρο τιμής στους Αμερικάνους πιλότους που υπηρέτησαν στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το ντεμπούτο του Mustang GT Eagle Squadron έγινε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ, ενώ συμμετείχε και στη γνωστή ανάβαση της εκδήλωσης, έχοντας πίσω από το τιμόνι του τον παγκόσμιο πρωταθλητή του drift Βον Γκίτιν Τζούνιορ.
Το Mustang GT Eagle Squadron αποτελεί δημιούργημα της Ford Performance, ενώ γιορτάζει επίσης την εκατοστή επέτειο της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ford, Vaughn Gittin Jr. Race to the Clouds at Goodwood with Eagle Squadron Mustang GT Ahead of AirVenture Charity Event

Όπως είχε προαναγγελθεί το Mustang GT Eagle Squadron δημοπρατήθηκε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα δοθούν για προγράμματα εκπαίδευσης νέων πιλότων. Η «καρδιά» του Mustang GT Eagle Squadron είναι ο V8 κινητήρας των 5.0 λίτρων που παράγει 700 ίππους.
Για όλους του παραπάνω λόγους η τιμή πώλησης του έφτασε τα 361.290 ευρώ.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.