330 ίπποι και τετρακίνηση για το Arteon R Shooting Brake

VW Arteon R

Arteon R Shooting BrakeΗ Volkswagen κυκλοφόρησε ένα σκίτσο που δείχνει το νέο Arteon R Shooting Brake πριν από την παρουσίασή του που θα γίνει στις 24 Ιουνίου. Το σκίτσο δείχνει τις αναλογίες του Shooting Brake καθώς και αναβαθμίσεις για το υπάρχον μοντέλο. Επιβεβαιώνει επίσης ότι θα υπάρχουν σπορ εκδόσεις R και για τα δύο αυτοκίνητα όπως φαίνεται και στη μάσκα μπροστά. Κάτι που σημαίνει τετρακίνηση και περίπου 330 ίππους, ενώ έχουν ήδη θεαθεί να περνούν από δοκιμές!

Arteon R Shooting BrakeΗ VW υπόσχεται ότι το επερχόμενο Arteon θα έχει ένα εντελώς νέο εσωτερικό χώρο, ειδικά όσο αφορά τον οδηγό, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου συστήματος ψυχαγωγίας MIB3 με πλούσια συνδεσιμότητα. Η γερμανική μάρκα είπε επίσης ότι θα διαθέτει μια ενημερωμένη γκάμα κινητήρων ντίζελ και βενζίνης, καθώς και νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που μπορούν να αναλάβουν το τιμόνι, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα σε ταχύτητες έως και 210 χλμ/ώρα.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.