330 ίπποι και τετρακίνηση για το Arteon R Shooting Brake

VW Arteon R

Arteon R Shooting BrakeΗ Volkswagen κυκλοφόρησε ένα σκίτσο που δείχνει το νέο Arteon R Shooting Brake πριν από την παρουσίασή του που θα γίνει στις 24 Ιουνίου. Το σκίτσο δείχνει τις αναλογίες του Shooting Brake καθώς και αναβαθμίσεις για το υπάρχον μοντέλο. Επιβεβαιώνει επίσης ότι θα υπάρχουν σπορ εκδόσεις R και για τα δύο αυτοκίνητα όπως φαίνεται και στη μάσκα μπροστά. Κάτι που σημαίνει τετρακίνηση και περίπου 330 ίππους, ενώ έχουν ήδη θεαθεί να περνούν από δοκιμές!

Arteon R Shooting BrakeΗ VW υπόσχεται ότι το επερχόμενο Arteon θα έχει ένα εντελώς νέο εσωτερικό χώρο, ειδικά όσο αφορά τον οδηγό, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου συστήματος ψυχαγωγίας MIB3 με πλούσια συνδεσιμότητα. Η γερμανική μάρκα είπε επίσης ότι θα διαθέτει μια ενημερωμένη γκάμα κινητήρων ντίζελ και βενζίνης, καθώς και νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που μπορούν να αναλάβουν το τιμόνι, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα σε ταχύτητες έως και 210 χλμ/ώρα.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.