Σίγουρα το SΕΑΤ Club δεν είναι ένα συνηθισμένο club αυτοκινήτου. Πορείες σε πολλά ορεινά θέρετρα του νησιού μας, πάρτη σε παραλίες, ακόμη και διανυκτερεύσεις σε διάφορα μέρη του νησιού. Ένα club, μια ομάδα ανθρώπων με ηλικίες από 2 ετών μέχρι 65. Οι δραστηριότητες του club δεν περιορίζονται καθαρά στην οδική απόλαυση των αυτοκινήτων τους, αλλά ορισμένες από αυτές έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Επίσης κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα το SEAT Club μαζεύετε στο Coffee Brands Λάτσιων, ο οποίος είναι χορηγός και υποστηριχτής του κλαμπ, για καφέ και συζητήσεις περί αυτοκινήτου.

Η επόμενη δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στο MirrorEffect detailing and carwash στη Βιοτεχνική Αγλαντζιάς στις 15 Απριλίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 
Σωτήρης Πέτρου (Πρόεδρος) – Λευκωσία – 99548324
Γιώργος Μάφκας (Αντιπρόεδρος) – Λευκωσία – 99171700
Jack Gregory – Λάρνακα – 97697494
Μάριος Σωφρονίου – Λεμεσός  – 99018569
Κώστας Ευριπίδου – Πάφος – 99970720

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.