Σίγουρα το SΕΑΤ Club δεν είναι ένα συνηθισμένο club αυτοκινήτου. Πορείες σε πολλά ορεινά θέρετρα του νησιού μας, πάρτη σε παραλίες, ακόμη και διανυκτερεύσεις σε διάφορα μέρη του νησιού. Ένα club, μια ομάδα ανθρώπων με ηλικίες από 2 ετών μέχρι 65. Οι δραστηριότητες του club δεν περιορίζονται καθαρά στην οδική απόλαυση των αυτοκινήτων τους, αλλά ορισμένες από αυτές έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Επίσης κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα το SEAT Club μαζεύετε στο Coffee Brands Λάτσιων, ο οποίος είναι χορηγός και υποστηριχτής του κλαμπ, για καφέ και συζητήσεις περί αυτοκινήτου.

Η επόμενη δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στο MirrorEffect detailing and carwash στη Βιοτεχνική Αγλαντζιάς στις 15 Απριλίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 
Σωτήρης Πέτρου (Πρόεδρος) – Λευκωσία – 99548324
Γιώργος Μάφκας (Αντιπρόεδρος) – Λευκωσία – 99171700
Jack Gregory – Λάρνακα – 97697494
Μάριος Σωφρονίου – Λεμεσός  – 99018569
Κώστας Ευριπίδου – Πάφος – 99970720

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.