Την 1η Ιουνίου ο όμιλος FCA θα διοργανώσει μία ειδική εκδήλωση στην οποία θα ανακοινωθεί το πλάνο που θα ακολουθήσουν τα επόμενα πέντε χρόνια όλες οι εταιρείες του ομίλου δηλαδή οι Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Maserati και Ram. Επίσης, την ίδια μέρα είναι πιθανόν να μάθουμε και το όνομα του διαδόχου του Σέρτζιο Μαρκιόνε ο οποίος αποσύρεται από το τιμόνι του GCA Group στο τέλος του χρόνου.
Ένα ενδεχόμενο που ακούγεται πολύ έντονα είναι και η δημιουργία ενός μικρότερου crossover από το Renegade αφού η κατηγορία αυτή γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση σε αγορές όπως την Ευρώπη. Εκτός από την Ευρώπη ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να προσφέρεται και στη Λατινική Αμερική. Αντίθετα, δε θα μπορούσε να προσφέρεται στην Κίνα αφού εκεί οι προτιμήσεις των αγοραστών απέχουν κατά πολύ από τέτοια οχήματα. Σε περίπτωση που η Jeep προχωρήσει στην παραγωγή αυτού του μοντέλου το πιο πιθανό είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν τα μηχανικά μέρη του Fiat 500X και το σύστημα κίνησης του Fiat Panda 4×4 ενώ οι Αμερικάνοι θα επιμεληθούν το αμάξωμα.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.