Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, διεξάγεται για 15η χρονιά στους χώρους της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία το Σαββατοκυρίακο 17 και 18 Νοεμβρίου.

Το μοναδικό event που έχει καταστεί πια θεσμός καλύπτει μια έκταση χώρου πέραν των 12800 τετραγωνικών μέτρων σπάζοντας ρεκόρ. Οι επισκέπτες θα δουν, μεταξύ άλλων μοναδικά supercars, αγωνιστικά αυτοκίνητα, Clubs αυτοκινήτων όλων των brands, ηχοσυστήματα, οχήματα 4Χ4 και γενικά αυτοκίνητα που δεν βλέπουν καθημερινά στους δρόμους. Παράλληλα, οι λάτρεις του κλασικού θα απολαύσουν και πάλι την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών.  Αθλητές μοτοσικλετών Enduro θα βρίσκονται εντός της έκθεσης.

Νέα προσθήκη στην φετινή μας έκθεση, το ειδικό κομμάτι με εκθέτες προϊόντων τεχνολογίας, όπως home audio, κάμερες και drones. Το Boyz Stuff Show έχει φέτος σαν μεγάλους χορηγούς το Hell Energy Drink και την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου EKO. Υποστηρικτή την εταιρεία Psaltis Autoparts, η οποία διοργανώνει τη δική της μεγάλη έκθεση εντός του Boyz Stuff (Περίπτερα 7 & 2).

Χορηγοί επικοινωνίας:  To car.com.cy του Ομίλου της Digital Tree και ο Mix Fm

15ο Boyz Stuff Show – Σάββατο και Κυριακή 17 & 18 Νοεμβρίου, από τις 10πμ μέχρι τις 11μμ.

Party Time: Η ομάδα του Boyz Stuff γιορτάζει τα 15χρονα της μεγαλύτερης έκθεσης της Κύπρου! Σάββατο βράδυ από τις 10μμ, στο Περίπτερο 3, με μουσική και υπεύθυνο ποτό!

Λευκωσία-Κρατική Έκθεση :  Περίπτερα 6, 5, 4, 7, 2, 3, Hall A, Hall B, Πληροφορίες:  Τηλ. 22396999

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.