Αν την υιοθετούσε σίγουρα θα έχανε τη μοναδική της ταυτότητα. Αυτόνομη οδήγηση και Rolls-Royce δεν πάνε μαζί αφού η φημισμένη μάρκα ανέκαθεν διαθέτει ένα σοφέρ στο τιμόνι της. Κάτι που θέλει να διατηρήσει στο προσεχές μέλλον. Σύμφωνα με  δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, Torsten Müller-Ötvös, ξεκαθάρισε πως η εταιρία δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία για την υιοθέτηση της αυτόνομης οδήγης. Κάτι το οποίο θα γίνει υπό προϋποθέσεις.

«Όλοι πελάτες μας έχουν οδηγό» δήλωσε ο ίδιος ο Müller-Ötvös, και συνέχισε. «η εταιρεία μας θα ενδιαφερθεί για την αυτόνομη οδήγηση είναι αυτή να καταστεί πλήρως αποτελεσματική. Άλλωστε ποιο είναι το νόημα να πληρώνεις οδηγό και αυτός να μην κάνει τίποτε. Η Rolls-Royce θα ενδιαφερθεί για την αυτόνομη οδήγηση μόνο όταν η χρήσης της δεν απαιτεί πραγματικά καμία προσπάθεια από την πλευρά του οδηγού».

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.