Η εταιρεία Α.Ι.Μotokinisi Ltd αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο πραγματοποίησε τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του καταξιωμένου καλλιτέχνη Φώτου Πρωτοπαπά με την ονομασία «Movement» (Κίνηση). Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη το βράδυ 13 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Porsche Center στη Λεμεσό.

Η νέα δουλειά του Φώτου Πρωτοπαπά παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και έχει για επίκεντρο τα αυτοκίνητα της θρυλικής μάρκας από την Στουτγάρδη. Συνολικά τριάντα αυθεντικοί πίνακες πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση, με τους δεκαοχτώ να απεικονίζουν διάφορα ιστορικά μοντέλα της Porsche.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Κος. Άλκης Ιακωβίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche Κύπρου. Μετά από μια σύντομη ομιλία, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την καινούργια δουλειά του Φώτου Πρωτοπαπά. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου για προσωπικές επισκέψεις σε ώρες γραφείου.

Ο Φώτος Πρωτοπαπάς σπούδασε Καλές Τέχνες στη Νέα Υόρκη από όπου αποφοίτησε αριστούχος. Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει 18 προσωπικές εκθέσεις με τους πίνακες του να βρίσκονται σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλίας, Γερμανία, Βέλγιο, Νέα Υόρκη αλλά και στην Κυπριακή Εθνική Πινακοθήκη.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.