Βγείτε στο δρόμο με την επιλογή των κορυφαίων ελαστικών Bridgestone. Επιλέγοντας  ελαστικά Bridgestone για το αυτοκίνητό σας, όχι μόνο βγαίνετε στο δρόμο με περισσότερη ασφάλεια και καλύτερη οδηγική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα κερδίζετε 10 ευρώ ανά 100 ευρώ, της αξίας των ελαστικών που αγοράσατε, σε καύσιμα κίνησης της Πετρολίνα. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας οποιοδήποτε ελαστικό Bridgestone/Firestone, μεταξύ 1ης και 30 Ιουνίου, παίρνετε ΔΩΡΟ* καύσιμα κίνησης Πετρολίνα, αξίας €10 ανά €100 της αξίας του ελαστικού που έχετε αγοράσει. Αν αγοράσετε ελαστικά αξίας €200 παίρνετε €20 σε καύσιμα. Αν η αξία των ελαστικών είναι €300, παίρνετε καύσιμα αξίας €30 και ούτω καθ’ εξής. Μια καλοκαιρινή προσφορά που δίνει στον οδηγό κίνητρο, ώστε να αντικαταστήσει τα φθαρμένα λάστιχα του αυτοκινήτου του με καινούργια, πριν αρχίσει τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις.

Στην Κύπρο, τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από τη Lefkaritis Bros Ltd, από το 1963. Είναι τώρα διαθέσιμα στα καλύτερα συνεργεία/καταστήματα ελαστικών σε όλη την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες www.bridgestone.com.cy ή στα τηλέφωνα  24 848 200, 22 612 190.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.