Η Jaguar F-PACE είναι και επίσημα το ομορφότερο και καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο μετά από την διπλή επιτυχία του στα βραβεία World Car of Year και World Car Design of the Year. Το αποδοτικό SUV έγινε το γρηγορότερο σε πωλήσεις μοντέλο της Jaguar και είναι μόλις το δεύτερο αυτοκίνητο που κερδίζει αυτά τα δυο βραβεία μαζί εδώ και 13 χρόνια από την ίδρυση των World Car Awards. Για να κερδίσει τα δυο βραβεία το F-PACE χρειάστηκε να κερδίσει τις εντυπώσεις των 75 δημοσιογράφων από 24 χώρες. Παράλληλα, ηJaguar F-pace είναι και το πρώτο SUV που κερδίζει τη διάκριση αυτή. Ο Δρ. Ralf Speth, Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover δήλωσε σχετικά. «Η F-PACE σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε σαν ένα καθαρόαιμο SUV με ιδιαίτερη δυναμική και θαρραλέο σχεδιασμό. Η νίκη σε αυτά τα βραβεία υπογραμμίζει το ταλέντο και την φοβερή δουλειά της ομάδας που απέδωσε και στο χώρο των πωλήσεων σαν το  γρηγορότερο σε πωλήσεις Jaguar».

Η F-Pace θριάμβευσε απέναντι  στους άλλους φιναλίστ που ήταν το Audi Q5 και το Volkswagen Tiguan. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα δυο βραβεία αυτά είναι οι πρώτες επιτυχίες τις Jaguar στα World Car Awards. Το XE sports saloon ήταν φιναλίστ στα βραβεία του 2016.  Ο Ian Callum, Διευθυντής Σχεδιασμού στην Jaguar δήλωσε: «Το F-PACE είναι το πρώτο SUV της μάρκας και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο σαν ένα Jaguar. Η νίκη αυτή δικαιώνει την επιλογή μας στο σχεδιασμό αλλά και στα μοναδικά του χαρακτηριστικά σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά». Για το βραβείο του σχεδιασμού, το F-Pace βρέθηκε απέναντι από μοντέλα όπως τα Mercedes-Benz S-Class Cabriolet και Toyota C-HR.

Ο Mike Rutherford, μέλος της επιτροπής και αντιπρόεδρος των World Car Awards / World Car of the Year δήλωσε: «Η Jaguar ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πρώτα με το βραβείο World Car Design of the Year, πριν σηκώσει το μεγάλο – World Car of the Year. Με το F-Pace η Βρετανική εταιρεία και το περήφανο και ταλαντούχο δυναμικό της, κατάφεραν να κερδίσουν απέναντι σε πολύ πιο μεγάλες εταιρείες από Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική». Τους τελευταίους 12 μήνες, η Jaguar κυκλοφόρησε τρεις ολοκαίνουργιες σειρές αυτοκινήτων με τις πωλήσεις της να έχουν συνεχώς ανοδική πορεία. Η Jaguar είναι πλέον η μεγαλύτερη, σε ανάπτυξη, εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.