Στην ετήσια κατάταξη  των αυτοκινήτων που δημοσίευσε η Consumer Reports , η Audi κατέκτησε την Πρώτη θέση για το 2017, σύμφωνα με μια πολύ εκτεταμένη έρευνα.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Audi κατακτά την πρώτη θέση.

H Consumer Reports  είναι μια ανεξάρτητη αμερικανική οργάνωση που ελέγχει, συγκρίνει και βαθμολογεί προϊόντα καθημερινής χρήσης παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα στο μηνιαίο περιοδικό Consumer Reports.

Όπως δήλωσε ο Dietmar Voggenreiter, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις της AUDI AG: «Το 2016 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για την Audi στις ΗΠΑ, την τρίτη μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά μας. Αυτή η διάκριση είναι  ιδιαίτερα τιμητική για τη μάρκα μας και αποτελεί ένα κίνητρο για να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους  πελάτες μας στις ΗΠΑ διαθέτοντας  τα πιο σπορ, τα πιο αποδοτικά, τα πιο καινοτόμα και τα καλύτερα  τεχνολογικά εξοπλισμένα  αυτοκίνητα στον κόσμο».

Η online έκδοση του  Consumer Reports ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του: «Ποιες μάρκες κατασκευάζουν τα καλύτερα οχήματα;» και σύμφωνα με την έρευνα: η Audi είναι ο νικητής, ακολουθούμενη από την Porsche στη δεύτερη θέση και τη  BMW στην τρίτη θέση. Η έρευνα περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες: ικανοποίηση ιδιοκτήτη, δοκιμή στο δρόμο,  αξιοπιστία, και  ασφάλεια. Η Consumer Reports  επιλέγει επιπλέον «τις 10 κορυφαίες επιλογές του 2017». Σε αυτή τη λίστα, η Audi κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των πολυτελών SUV με το Audi Q7 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Audi και είναι το πιο καινοτόμο κι εξελιγμένο SUV στον κόσμο.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.