Η εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο ήταν ένας από τους επίσημους χορηγούς του πρώτου Vienna Ball για παιδιά. Μια καθαρά φιλανθρωπική εκδήλωση που υποστηρίχθηκε από την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Κύπρο.

Το πρώτο Vienna Ball για παιδιά που διοργανώθηκε στην Κύπρο, διεξήχθη στην πολυτελή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Hilton στην παρουσία καλεσμένων από τον πολιτικό και διπλωματικό χώρο, εκπροσώπους της τέχνης, του πολιτισμού και των επιστημών από διάφορες χώρες όπως την Κύπρο, την Αυστρία και τη Ρωσία.

Οι φιλοξενούμενοι απόλαυσαν τα ζευγάρια χορευτών ηλικίας από 7 μέχρι 15 χρόνων να χορεύουν Βάλς. Πόλκα, Foxtrot και άλλα ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ανάμεσα τους βρίσκονταν και παιδιά με ειδικές ικανότητες από το ίδρυμα «Ηλιαχτίδα Ζωής».

Πρωταγωνιστής και το ολοκαίνουριο, τρίτης γενιάς Porsche Cayenne που μόλις πριν μερικές μέρες έκανε την επίσημη του εμφάνιση στην Κυπριακή αγορά. Ένα μοντέλο με σωρεία σχεδιαστικών και τεχνολογικών καινοτομιών, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θέλει και μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του. Η νέα Cayenne βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της A.I.Motokinisi Ltd σε εκδόσεις Cayenne, Cayenne S και Cayenne Turbo ενώ πολύ σύντομα αναμένεται τόσο η πετρελαιοκίνητη έκδοση όσο και η υβριδική.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.