Για 3η συνεχή χρονιά η Lexus είναι Χορηγός του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – La Biennale di Venezia, που θα πραγματοποιηθεί στο Lido από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2019, με την Αργεντινή σκηνοθέτη Lucrecia Martel, πρόεδρο της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού.

Η αριστεία της παραγωγής, η έμφαση στη λεπτομέρεια, η ανώτερη ποιότητα, η εναρμόνιση ανάμεσα στη χειροτεχνία και τις καινοτόμες τεχνολογίες είναι μερικές από τις αξίες που ενώνουν τον κόσμο της Lexus με τον κόσμο του κινηματογράφου που βραβεύεται  στη Βενετία. Το νέο Lexus UX Hybrid, το πρώτο πλήρες υβριδικό-ηλεκτρικό compact SUV στην κατηγορία premium C SUV, θα είναι το αστέρι του φεστιβάλ, παράλληλα με την ναυαρχίδα των Lexus LS, Lexus ES Hybrid και Lexus SUV RX.

Ως το επίσημο αυτοκίνητο της εκδήλωσης, καθ’ όλη την εβδομάδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η Lexus θα έχει το προνόμιο να οδηγεί ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλα γνωστά πρόσωπα του κινηματογράφου στο κόκκινο χαλί με 35 αυτοκίνητα, όλα εξοπλισμένα με πλήρη υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία Lexus Hybrid Drive.

«Για 3η συνεχή χρονιά, η Lexus είναι χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, του σημαντικότερου ιταλικού κινηματογραφικού φεστιβάλ και ενός από τα σημαντικότερα στον κόσμο», δήλωσε, ο Fabio Capano, Διευθυντής της Lexus Division και πρόσθεσε ότι «η μαγεία του κινηματογράφου ταυτίζεται πλήρως με την ικανότητα της Lexus να δημιουργεί ενθουσιασμό και να διεγείρει, συνδυάζοντας τα επίπεδα της δεξιοτεχνίας, της ποιότητας και της τεχνολογίας, στοιχεία που την κατατάσσουν στην κορυφή της αγοράς».

«Η αναζήτηση αυτή της Lexus για συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη ταιριάζει απόλυτα με πρωτοβουλίες και γεγονότα όπως αυτό του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εξασφαλίζοντας και μεταδίδοντας στους πελάτες μας μια εμπειρία με έντονη αίσθηση αποκλειστικότητας, σύμφωνα με το Lexus ‘Experience Amazing’, κατέληξε ολοκληρώνοντας ο κ. Capano.

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.