Κυπριακή Επιτροπή Karting:

Η Κυπριακή Επιτροπή Karting θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 25 Ιανουάριου 2019 και ώρα 19.00, στο Ολυμπιακό Μέγαρο, Λευκωσία, την τελετή απονομής των επάθλων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2018. Στην τελετή θα βραβευτούν οι Πρωταθλητές των κατηγοριών Open (χωρίς ταχύτητες) και ΚΖ2 (εξατάχυτα).

Πρωταθλήτρια στη κατηγορία Open η Φωτεινή Θεοδώρου με τον Δήμο Επισκόπου να κατακτά την 2η θέση και τον Βασίλη Γραμμένο στην 3η θέση. Στην κατηγορία KZ2 πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Κυθρεώτης με 2ο τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη και 3ο τον Ανδρέα Αβραάμ. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν επίσης άτομα που έχουν προσφέρει διαχρονικά στο άθλημα, ο Σταύρος Έλληνας, Γιώργος Αλεξάνδρου και ο Πανίκος Αντωνίου. Τιμητικές πλακέτες θα δοθούν επίσης στα «παιδιά» του karting που εκπροσωπούν την Κύπρο στο εξωτερικό σαν οδηγοί ομάδων αγώνων, ο Ευτύχιος Έλληνας και ο Βλαδίμηρος Τζωρτζής.

Η τελετή τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.