Η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας Λτδ γιορτάζει εξήντα χρόνια συνεργασίας με την BMW και προσφέρει ειδικά πακέτα τιμών για δύο από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της. Πρόκειται για τις BMW 118i και 318i με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού. ΄

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει την καθόλα επιτυχημένη BMW 118i στην τιμή των €19.900. To μοντέλο είναι εφοδιασμένο με τον 1.5 λίτρων βενζινοκινητήρα απόδοσης 136 ίππων και 220 Νm ροπής ενώ η μεικτή κατανάλωση φτάνει μόλις τα 5,0 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα. Μαζί και το αυτόματο κιβώτιο που σε συνδυασμό με την  προηγμένη τεχνολογία πλαισίου και την πίσω κίνηση προσφέρει εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά και ευελιξία.

P90083277

Παράλληλα, το μοντέλο που αντιπροσωπεύει άριστα τις αξίες της μάρκας BMW, η σειρά 3 προσφέρεται από την Χαρ. Πηλακούτας Λτδ στην ειδική τιμή των €24.900. Διαθέτει επίσης τον κινητήρα των 1.5 λίτρων απόδοσης 136 ίππων και 220 Νm ροπής ενώ η μεικτή κατανάλωση φτάνει τα 5,5 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα. Η ειδική τιμή προσφοράς περιλαμβάνει επίσης το αυτόματο κιβώτιο της BMW στη σειρά 3 που κατέχει ένα ηγετικό ρόλο στη μεσαία premium κατηγορία της παγκόσμιας αγοράς.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.