Ένα ακόμα σημαντικό βραβείο έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο διακρίσεων της Εταιρείας. Αυτή τη φορά για το νέο SUV Palisade, το επταθέσιο οικογενειακό της Hyundai. Η διάκριση απονέμεται σε ετήσια βάση από το Design Zentrum Nordrhein Westfalen, ένα έγκυρο μουσειακό και εκπαιδευτικό κέντρο επικοινωνίας της Γερμανίας, που προάγει τον δημιουργικό σχεδιασμό από το 1954.

“Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την εξαιρετική συνεργασία των σχεδιαστών της Hyundai σ’ όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Luc Donckerwolke, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων του Κέντρου Σχεδιασμού της Hyundai. “Τα αυτοκίνητα μας είναι το αποτέλεσμα μιας διεθνούς συνεργασίας όλων των κέντρων σχεδιασμού της Εταιρείας. Αυτό το δίκτυο δημιουργών δίνει τη δυνατότητα στις ιδέες να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε αγοράς”. Το Palisade, απέσπασε το πρώτο βραβείο της κατηγορίας “Product Design – Cars & Motorcycles”, με αναγνώριση του λεπτομερούς και πρωτοποριακού σχεδιασμού του, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και συστήματα ασφαλείας. Η βράβευση του Palisade ακολουθεί εκείνες του ΝΕΧΟ και του ΚΟΝΑ το 2018. Με σύνθημα, “Σε αναζήτηση του καλού design και της καινοτομίας”, το Red Dot Design Award επιβραβεύει κάθε χρόνο τα καλύτερα απ’ όλο τον κόσμο, σε διάφορες κατηγορίες. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από περισσότερους των 20 ειδικών και ο θεσμός τυγχάνει της εκτίμησης όλων, ανά το παγκόσμιο.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.