Ακόμα μια διπλή διάκριση για τον Όμιλο της Fiat. Αυτή τη φορά από τη Γερμανία. Δύο ιταλικά σπορ αυτοκίνητα, η Alfa Romeo Giulia και το Abarth 595, πήραν τον τίτλο «Best Car 2017», ανάμεσα στα εισαγόμενα αυτοκίνητα στην κατηγορία τους στη Γερμανία, από τους αναγνώστες του περιοδικού «auto motor und sport».

Οι αναγνώστες του ειδικού γνωστού περιοδικού «auto, motor und sport» αποφάσισαν κατά πλειοψηφία ότι η νέα Alfa Romeo Giulia αποτελεί το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο στη μεσαία κατηγορία. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το θεσμό «Best Car 2017». Στον 41ο διαγωνισμό του περιοδικού, η Alfa Romeo Giulia πήρε συνολικά το 25,4% των ψήφων. Επίσης η Alfa Romeo Giulietta πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των compact εισαγόμενων αυτοκινήτων ενώ το Alfa Romeo Mito πήρε την τρίτη θέση σαν το σημαντικότερο εισαγόμενο μικρό αυτοκίνητο, συμπληρώνοντας την επιτυχία της Ιταλικής μάρκας επί Γερμανικού εδάφους.

Παράλληλα, οι αναγνώστες του “auto motor und sport” ψήφισαν και το Abarth 595 ως το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία. Το Ιταλικό σπορ compact αυτοκίνητο κέρδισε το βραβείο «Best Car 2017» ανάμεσα στα εισαγόμενα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α. Το Abarth 595 έλαβε το 34% των ψήφων. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι διακρίσεις στην κατηγορία αυτή συνεχίστηκαν με το Fiat 500 να παίρνει τη δεύτερη θέση.

Ο διαγωνισμός «Best Cars 2017» πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα από 21 συνολικά περιοδικά σε 17 χώρες. Ο εκδοτικός οργανισμός παρουσίασε στους αναγνώστες 378 νέα αυτοκίνητα σε έντεκα κατηγορίες.

Τα δυο βραβεία για τα αυτοκίνητα του Ομίλου της Fiat παρέλαβε ο κ. Alfredo Altavilla, CEO της περιοχής EMEA της Fiat Chrysler Automobiles, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που έγινε πριν μερικές μέρες στη Στουτγάρδη.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.