Το Virtual Showroom UniCARS 4ALL εμπλουτίστηκε και με βίντεο υψηλής ποιότητας

UniCARS 4ALL

Το Virtual Showroom της Unicars, UniCARS 4ALL απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον με βίντεο-παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας όπου ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης και αγοραστής μπορεί να παρακολουθήσει μέσα από την ιστοσελίδα της UniCARS 4ALL. Εκεί όπου οι σύμβουλοι πωλήσεων της Unicars παρουσιάζουν τα δημοφιλέστερα μοντέλα της εταιρείας δίδοντας σου την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα… στα showrooms.

Η μοναδική αυτή υπηρεσία προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα να παρακολουθήσει τα video όποτε θέλει από όπου και αν βρίσκεται.

H Unicars με την προώθηση του Virtual Showroom της, UniCARS 4ALL απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι μία εταιρεία συνεχώς εξελισσόμενη που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής μας προσβλέποντας στο αύριο. Η νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα UniCARS 4ALL της Unicars για γρήγορη επιλογή, ακόμα και παραγγελία αυτοκινήτου από το σπίτι μέσω διαδικτύου, αποτελεί κάτι μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί με ένα κλικ στη σελίδα της εταιρείας να βρεθεί στον κόσμο της UniCARS 4ALL οποίου έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αυτοκίνητο της επιλογής του μέσα από τη γκάμα των μαρκών της εταιρείας (VW, Audi, Seat, Skoda). 

To UniCARS 4ALL είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σου δίδει τη δυνατότητα να «κτίσεις» το αυτοκίνητο της επιλογής σου με απλές κινήσεις από την άνεση του σπιτιού σου. Ένα απλό και συνάμα έξυπνο configurator σε καθοδηγεί να επιλέξεις το μοντέλο της αρεσκείας σου, τον κινητήρα, το χρώμα, το επίπεδο εξοπλισμού, ακόμα και τον έξτρα εξοπλισμό. Έτσι μπορείς σε μια πρώτη φάση να πάρεις μια ενδεικτική τιμή για το μοντέλο της αρεσκείας σου. Στη συνέχεια μπορείς να λάβεις την τελική προσφορά μέσω email από λειτουργό της εταιρείας, με τιμές ειδικά για εσένα.

Όλες οι πληροφορίες για το διαδραστικό αυτό showroom βρίσκονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.unicars.com/gr/unicars4all.php

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.