Nissan Navara:

NISSAN NAVARAΤο Nissan Navara πήρε τον τίτλο σαν το «Pick-up της χρονιάς» στα βραβεία του περιοδικού 4Χ4 για το 2020 κάτι που αποτελεί την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία της αγοράς. Το μοντέλο, που ανανεώθηκε το 2019, διαθέτει με μια σειρά αναβαθμισμένων τεχνολογιών και δίκαια κατατάσσεται σαν το κορυφαίο στην κατηγορία του. Ένας πιο αποδοτικός κινητήρας, ένα καινούργιο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και αναβαθμισμένη ανάρτηση βελτιώνουν την οδήγηση, το χειρισμό και την άνεση του οχήματος. Η αναθεωρημένη ανάρτηση αυξάνει επίσης την χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου και χάρη στην τεχνολογία Intelligent Trailer Sway Assist, η ρυμούλκηση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και σίγουρη.

Η ανανεωμένη έκδοση φέρει για πρώτη φορά επίσης την εφαρμογή NissanConnect Services, η οποία διαθέτει μονάδα ελέγχου τηλεματικής και ενσωματωμένη συσκευή 4G που επιτρέπει την κοινή χρήση δεδομένων χωρίς ξεχωριστή σύνδεση τηλεφώνου. Οι ενσωματωμένοι χάρτες TomTom συνδυάζονται με ενημερώσεις ασύρματα για να διασφαλίζεται η ακριβής χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, παράλληλα με πληροφορίες ζωντανής κυκλοφορίας, τρισδιάστατους χάρτες, πληροφορίες για τον καιρό και το Google Satellite και Street View.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης απομακρυσμένο έλεγχο κόρνας, φωτός και εντοπισμό οχήματος. Το νέο σύστημα είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, παρέχοντας την συνδεσιμότητα που αναμένεται από τους σημερινούς καταναλωτές.

NISSAN NAVARAΟ Alan Kidd, συντάκτης του περιοδικού 4×4, είπε: «Το Navara ήταν πάντα ένα από τα καλύτερα pick-up στην αγορά και τώρα, χάρη σε ένα πλήρες σύνολο τεχνικών ενημερώσεων για το τρέχον μοντέλο, έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. , Αλλά με τους αναθεωρημένους κινητήρες, το νέο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και τις βελτιώσεις στα φρένα, την ανάρτηση και το τιμόνι, είναι ισχυρότερο σε όλα τα σημεία».

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.