Volkswagen TCross:

The all new Volkswagen T-CrossΣτους εκθεσιακούς χώρους της Unicars βρίσκεται ήδη το ολοκαίνουργιο Volkswagen T-Cross, το νέο συμπαγές SUV της εταιρείας που ενισχύει την προσπάθεια του Ομίλου στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία. Το νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στη γκάμα της VW δίπλα στα T-Roc, Tiguan και Touareg. Ένα μοντέλο που συνδυάζει, στυλ, πρακτικότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα και οικονομία, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στην κατηγορία του. To T-Cross συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός SUV, με την πρακτικότητα στην κίνηση, την άνεση και την εργονομία. Στο τελευταίο θα πρέπει να τονίσουμε και τη συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που φθάνει μέχρι και τα 1.281 λίτρα!.

«Με το T-Cross, η Volkswagen παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο είδος SUV με compact διαστάσεις άρα και πιο βολικό για κίνηση σε αστικό περιβάλλον», δήλωσε ο Ralf Brandstätter, Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen, και συνέχισε. «Με αυτό τον τρόπο, υπογραμμίζουμε τη βαρύτητα που δίνουμε σαν εταιρεία για ένα παγκόσμιο προϊόν Volkswagen».

Το νέο T-Cross διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας που είδαμε στα T-Roc και Tiguan με την έντονη μάσκα, τους μεγάλους αεραγωγούς και τα λεπτά φωτιστικά σώματα. Τα έντονα νεύρα, τόσο στο καπό όσο και στο πλάι, και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών προσδίδουν δυναμισμό στο όλο σύνολο.

The all new Volkswagen T-CrossΤο μοντέλο προσφέρεται με επιλογή δύο turbo κινητήρων: ένα κινητήρα βενζίνης και ένα κινητήρα πετρελαίου απόδοσης 115 PS και 95 PS αντίστοιχα. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές ρύπων Euro 6d-TEMP και έχουν σχεδιαστεί με έμφαση την άνεση, την οικονομία καυσίμων και την των εκπομπών ρύπων.

Με το εσωτερικό να βρίσκεται σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα για την κατηγορία, σε τομείς όπως η ποιότητα κατασκευής και η εργονομία, το T-Cross διαθέτει ένα πλούσιο βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων πολλών ενεργητικών βοηθημάτων, τα οποία παλαιότερα ήταν χαρακτηριστικά αυτοκινήτων υψηλότερων κατηγοριών.  Συστήματα όπως Front Assist, Pedestrian Monitoring, City Emergency Braking System, Lane Assist, Hill Start Assist και το Blind Spot Detection μαζί με Rear Traffic Alert, είναι μέρος του αρχικού εξοπλισμού. Το ίδιο ισχύει και στον τομέα συνδεσιμότητας, με τέσσερεις εσοχές USB, συνδεσιμότητα Bluetooth και κάρτας SD, όλα από τον βασικό εξοπλισμό.

Η παραγωγή του T-Cross ξεκίνησε ήδη στη Ναβάρα της Ισπανίας, όπου παράγεται και το Polo. Εκεί όπου η Volkswagen ξεκίνησε ένα επενδυτικό πρόγραμμα αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ με στόχο την αύξηση της παραγωγής των μοντέλων της για να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση τους.

The all new Volkswagen T-CrossΜε το νέο T-Cross, η Volkswagen συνεχίζει ακάθεκτη την παγκόσμια επίθεση στην κατηγορία των SUV. Μια επίθεση που ξεκίνησε το 2016 με το σημερινό Tiguan και συνεχίστηκε με το T-Roc. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό!

Το ολοκαίνουριο VW T-Cross προσφέρεται από 16,500 ευρώ με ένα πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.