Citroen C5 Aircross:

Citroen C5 AIRCROSSΣε λιγότερο από ένα χρόνο μετά από την επίσημη παρουσίαση του, το νέο Citroën C5 Aircross SUV έχει ήδη διαθέσει πάνω από 100.000 μοντέλα! Επίδοση ρεκόρ για τη μάρκα, καθώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να είναι το τρίτο  πιο εμπορικό μοντέλο της γκάμας επιβατικών αυτοκινήτων της Citroën. Το νέο Citroën C5 Aircross SUV επιβεβαιώνει την δυναμική του, βασιζόμενο στην μοναδική άνεση που προσφέρει, το προσαρμόσιμο εσωτερικό, την έντονη SUV σχεδίαση, με κορυφαία απόσταση από το έδαφος, καθώς και τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Αυτή η εμπορική επιτυχία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία της Citroën, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη αύξηση ανάμεσα στις 12 κορυφαίες Μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη από την αρχή του έτους.

Citroen C5 AIRCROSSΤο μοντέλο, που ήδη βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Geo Pavlides Automotive, προσφέρεται με τρεις διαφορετικούς κινητήρες, ένα βενζίνης και δύο πετρελαίου. Πρώτα με τον βενζινοκινητήρα στα 1.6 λίτρα Pure Tech απόδοσης 180 ίππων ενώ στη συνέχεια έχουμε δύο πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας Blue HDi στα 1.5 και 2.0 λίτρα απόδοσης 130 και 180 ίππων αντίστοιχα.

H ναυαρχίδα της Γαλλικής μάρκας στην κατηγορία των SUV θέτει ψηλά τον πήχη απέναντι στον ανταγωνισμό. Το C5 Aircross είναι εξ αρχής κατασκευασμένο και βασισμένο πάνω στους τρεις πυλώνες του DNA της γαλλικής μάρκας. Το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την άνεση που μπορεί να προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες. Η τεχνολογία αιχμής στο χώρο της άνεσης και της ασφάλειας, η κορυφαία άνεση με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και η πλούσια γκάμα επιλογών εξατομίκευσης μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη του υποψήφιου αγοραστή προσφέροντας συνάμα και σωρεία λύσεων.

Citroen C5 AIRCROSSΗ αίσθηση της ευρυχωρίας και της άνεσης κυριαρχούν στον εσωτερικό του νέου Citroën C5 Aircross. Χώρος όπου το γαλλικό SUV ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο υπάρχει σήμερα στην αγορά. Εκεί όπου οι πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης, η εργονομία και η άνεση μπορούν να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε οδηγό και επιβάτες. Αιτία για τα πιο πάνω είναι δύο αποκλειστικές καινοτομίες της γαλλικής εταιρείας. Η πρώτη είναι η ανάρτηση με τα Hydraulic Progressive Cushions και η άλλη τα καινοτόμα καθίσματα ‘Advanced Comfort’. Τα τρία ανεξάρτητα, συρόμενα, με ρυθμιζόμενη κλίση, και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, χαρίζουν στο C5 Aircross τον τίτλο του πιο εύκολα διαμορφώσιμου και του πιο ευρύχωρου SUV της κατηγορίας του. Άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο εσωτερικό είναι η  οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό αλλά και η TFT οθόνη των 12,3 ιντσών του πίνακα των οργάνων.

Πατήστε εδώ για να δείτε την τιμή και τον εξοπλισμό του CITROEN C5 AIRCROSS

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.