Alfa Romeo Giulia:

ALFA ROMEO GIULIA -1Η Alfa Romeo Giulia πήρε άλλη μια νίκη στα σημαντικά βραβεία Auto Express «Driver Power Awards», κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Ride and Handling». Εκτός από απόδειξη του γνωστού μανιφέστου της ιταλικής μάρκας, «Meccanica delle emozioni» (Μηχανική των συναισθημάτων), το πρώτο μοντέλο της νέας γενιάς των μοντέλων της πρεσβεύει του αυθεντικό πνεύμα της Alfa Romeo αλλά και των πέντε βασικών συστατικών της. Αυτά που την καθιστούν σαν μια από της πιο αγαπημένες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο: χαρακτηριστικό ιταλικό παρουσιαστικό, καινοτομία, κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας, άψογη κατανομή βάρους, μοναδικές τεχνικές λύσεις και εξαιρετική διαμοίραση δύναμης-βάρους. Με λίγα λόγια… αυτή είναι και η Alfa Romeo Giulia.

Το Driver Power αποτελεί την  πληρέστερη έρευνα καταναλωτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισυλλογή πληροφοριών από χιλιάδες ιδιοκτήτες, καλύπτοντας τα πάντα από αξιοπιστία, απόδοση και άνεση.  Η έρευνα Driver Power, πραγματοποιήθηκε για 17η φορά και αποτελεί την πληρέστερη και πιο πραγματική έρευνα αυτοκινήτου και νέου ιδιοκτήτη στην χώρα.

ALFA ROMEO GIULIA -1Ο Αρχισυντάκτης του Auto Express,Steve Fowler δήλωσε: «Τα αποτελέσματα της έρευνας Driver Power δεν θα μπορούσαν να ήταν πιο ξεκάθαρα: οι ιδιοκτήτες λατρεύουν τις Alfa Romeo Giulia τους.  Με σκορ 93% στην γενική βαθμολογία, αποτελεί ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με την νίκη της Giulia στην κατηγορία «Ride and handling» να επιβεβαιώνει τα ευρήματα της έρευνας.  Λαμβάνοντας υπόψη και τις υψηλές βαθμολογίες στον τομέα των κινητήρων και ασφάλειας της, όπως επίσης και τον άψογο σχεδιασμό, τότε η απόφαση της Alfa Romeo να δημιουργήσει ένα κλασσικό πισωκίνητο σπορ sedan πρέπει απλά να χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά πετυχημένη.»

Η Giulia έχει να επιδείξει σωρεία βραβείων από τότε που πέρασε στις βιτρίνες των αντιπροσώπων της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε σαν το ομορφότερο νεοεισερχόμενο μοντέλο στα βραβεία χρυσό τιμόνι ενώ έλαβε και την αξιολόγηση πέντε αστέρων από τον οργανισμό ασφαλείας Euro NCAP με συνολική βαθμολογία 98% για την προστασία των ενήλικων. Παράλληλα, προκάλεσε αναστάτωση στον ανταγωνισμό «σπάζοντας» τα χρονόμετρα στη θρυλική πίστα του Nurburgring. Το 7:39 που πέτυχε η έκδοση Quadrifoglio Verde ήταν ταχύτερο από μοντέλα όπως την BMW M4, την Audi RS4, την Mercedes-AMG C63 S, την Lamborghini Murcielago και τη McLaren SLR.

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.