Τα SUV της Volvo αναγνωρίζονται ως «Οι Καλύτερες Αγορές» από το Consumer Guide Automotive

Volvo SUV

VOLVO XC90Η γκάμα των SUV της Volvo συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους ειδικούς και να σαρώνει τα βραβεία στο πέρασμα της. Πρόσφατο παράδειγμα η σημαντική διάκριση για τα μοντέλα XC90 και XC40 που πήραν το βραβείο Best Buy Automotive Guide Automotive. Η ομάδα του Consumer Guide τοποθέτησε το XC90 στην πρώτη θέση της κατηγορίας Premum Midsize Crossover/SUV για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ενώ το XC40 πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία Premium Subcompact Crossover/SUV για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ένα βραβείο που αποδεικνύει ότι όσοι επέλεξαν τα πιο πάνω μοντέλα της Volvo, έκαναν την καλύτερη αγορά στην κατηγορία αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLVO

Το XC90, η ναυαρχίδα της Volvo Cars στην κατηγορία των SUV, προσφέει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την κορυφαία σκανδιναβική σχεδίαση, ένα υβριδικό κινητήρα plug-in 400 ίππων και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας με την υπογραφή της Volvo Cars.

Σύμφωνα με τον Consumer Guide: «Το XC90 προσφέρει μια ευρύχωρη, πολυτελή καμπίνα. αξιοπρεπή οικονομία καυσίμου από τους τετρακύλινδρους κινητήρες και πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό»  Πρόσφατα το μοντέλο έχει δεχθεί μια διακριτική ανανέωση ενώ έχει προστεθεί και μια παραλλαγή έξι θέσεων, η οποία επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων.
VOLVO XC40Το σύγχρονο XC40 περιλαμβάνει μια μεγάλη λίστα με χαρακτηριστικά ασφάλειας, τεχνολογίας και άνεσης, συμπεριλαμβανομένου ενός έξυπνα σχεδιασμένου εσωτερικού χώρου με πολλά χαρακτηριστικά αποθήκευσης. Το Consumer Guide χαρακτήρισε το XC40 «πραγματικά κομψό και πολυτελές».

Οι συντάκτες του Consumer Guide δοκιμάζουν περισσότερα από 150 νέα οχήματα κάθε χρόνο για να επιλέξουν εκείνα με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε κατηγορία. Ένα όχημα δεν γίνεται το Best Buy βασισμένο αποκλειστικά σε αντικειμενικές κατατάξεις, αλλά πρέπει επίσης να διακριθεί και στην αγορά μέσο της τιμής του σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στην αγορά και στην κατηγορία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανώτατο όριο ταχύτητας στα αυτοκίνητα της Volvo
? Επαναστατική τεχνολογία της Volvo για την αυτόνομη οδήγηση και την ασφάλεια
Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.