Τα μέτρα προστασίας της υγείας στα Συνεργεία του Ομίλου Πηλακούτα

Safety Measures pilakoutas

Στον Όμιλο Πηλακούτα η ασφάλεια και η προστασία της υγείας βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων μας. Γι΄αυτό και τηρούμε ειδικά πρωτόκολλα και αυστηρές διαδικασίες για να νιώθουν όλοι, εργαζόμενοι, πελάτες και συνεργάτες, κάθε στιγμή, τη μεγαλύτερη σιγουριά.

Ειδικά για τα συνεργεία μας και σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου, σε όλη την Κύπρο, εφαρμόζονται σχολαστικά οι ακόλουθες διαδικασίες:

  1. Παράδοση κλειδιού από τον πελάτη στην Υποδοχή Σέρβις.
  2. To κλειδί παραδίδεται σε εκπαιδευμένο άτομο που απολυμαίνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου με ειδική συσκευή (ULV Fogging Machine) που χρησιμοποιεί ειδικό ατμοποιημένο διάλυμα απολύμανσης, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Γεωργίας ως προϊόν που καταπολεμά πλήρως οποιαδήποτε βακτήρια και ιούς. Το αυτοκίνητο παραμένει σφραγισμένο για 10 λεπτά.
  3. Στη συνέχεια ο Τεχνικός Σύμβουλος, εξοπλισμένος με μάσκα και γάντια, μεταφέρει το αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης στο συνεργείο.
  4. Ο εξειδικευμένος τεχνικός, και αυτός με γάντια και μάσκα, εφαρμόζει νάιλον προστατευτικά στο κάθισμα οδηγού, στο χειρόφρενο, στο λεβιέ ταχυτήτων και στο τιμόνι και οδηγεί το όχημα στο συνεργείο όπου προβαίνει στις απαραίτητες τεχνικές εργασίες.
  5. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, το αυτοκίνητο μεταφέρεται και ελέγχεται από τον εργοδηγό (workshop foreman) ο οποίος επίσης χρησιμοποιεί γάντια και μάσκα.
  6. Στο επόμενο βήμα, το αυτοκίνητο οδηγείται στο πλυντήριο.
  7. Μετά τον καθαρισμό, το αυτοκίνητο σταθμεύεται στον χώρο παράδοσης.
  8. Καταληκτικά και πριν την παράδοση, το ίδιο εκπαιδευμένο άτομο που απολύμανε το εσωτερικό του αυτοκινήτου κατά την παραλαβή, αφαιρεί τα προστατευτικά, απολυμαίνει πάλι το αυτοκίνητο και το σφραγίζει ώστε να  είναι απολύτως έτοιμο και ασφαλές να το παραλάβει ο πελάτης.

Όλα τα πιο πάνω ελέγχονται καθημερινά στις λεπτομέρειές τους. Γιατί εδώ βρίσκεται η διαφορά που μας κάνει όλους να νιώθουμε τη μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά. Και ειδικά τους πελάτες μας, που αξίζουν το καλύτερο.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.