Jeep Wrangler:

JEEP WRANGLERΤο Jeep ® Wrangler κέρδισε τους κορυφαίους επαίνους για την ικανότητά του εκτός δρόμου, κερδίζοντας και πάλι το ξεχωριστό βραβείο off-road της χρονιάς βραβείο του περιοδικού 4×4.

Η κριτική επιτροπή δοκίμασε το αμερικανικό off-roader μέσα από φοβερές δοκιμασίες, αναδεικνύοντας τις ικανότητές του έναντι κάποιων εξαιρετικά ικανών ανταγωνιστών.

 

Η ειδική κατηγορία Off-Road Award επικεντρώνεται αποκλειστικά στην απόδοση off-road ενός οχήματος. Η μεγάλη υπεράσπιση του Jeep Wrangler το καθιστά ως το πιο ικανό Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ, χάρη στο απαράμιλλο τεχνικό περιεχόμενο το οποίο περιλαμβάνει δύο προηγμένα συστήματα τετρακίνησης – Command-Trac και Rock- Trac – συν ηλεκτρικές κλειδώσεις στους μπροστά και πίσω άξονες Tru-Lock
Το Jeep Wrangler, ως το μοναδικό αυθεντικό πλήρες open air 4×4 SUV που διατίθεται στην αγορά, είναι κατασκευασμένο για εύκολη οδήγηση σε ανοιχτό χώρο, χάρη στο πτυσσόμενο ανεμοθώρακα, τις πόρτες που αφαιρούνται και τους διάφορους κορυφαίους συνδυασμούς, όπως hardtop, soft top και το εύχρηστο Sky One-Touch. Όλες αυτές οι επιλογές επιτρέπουν την μέγιστη ελευθερία σε κάθε δρόμο και σε κάθε εποχή, όταν οδηγείτε στην πόλη καθώς και στην ύπαιθρο.

JEEP WRANGLERΗ σειρά κινητήρων της Wrangler περιλαμβάνει ένα turbo diesel 2.2 λίτρων που παράγει 200 ίππους και έναν βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων που παράγει 272 ίππους. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, μια πρωτοπορία για το μοντέλο αυτό. Αυτό το αυτόματο οκτατάχυτο σύστημα προσφέρει ευελιξία στην οδήγηση: είτε στην καθημερινή μετακίνηση είτε σε ακραίες βροχοπτώσεις, οι πελάτες θα απολαύσουν ομαλή, γραμμική παροχή ισχύος και αποδοτικότητα καυσίμου.

Κάθε χρόνο, ομάδα εμπειρογνωμόνων από το Βρετανικό περιοδικό 4×4  – μία από τις πιο γνωστές εκδόσεις 4×4 στον κόσμο – δοκιμάζει ένα μεγάλο αριθμό οχημάτων τετρακίνησης από τους κατασκευαστές του κόσμου. Εκτός από τη βαθμολόγηση των αυτοκινήτων για τα χαρακτηριστικά οδήγησης, η κριτική επιτροπή τα περνάει μέσα από μια δύσκολη πορεία αξιολόγησης εκτός δρόμου πριν παραδώσουν τις ετυμηγορίες τους σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων μικρών, μεσαίων και μεγάλων SUV, Performance SUV και Best Off.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.