Jeep Wrangler:

JEEP WRANGLERΤο Jeep ® Wrangler κέρδισε τους κορυφαίους επαίνους για την ικανότητά του εκτός δρόμου, κερδίζοντας και πάλι το ξεχωριστό βραβείο off-road της χρονιάς βραβείο του περιοδικού 4×4.

Η κριτική επιτροπή δοκίμασε το αμερικανικό off-roader μέσα από φοβερές δοκιμασίες, αναδεικνύοντας τις ικανότητές του έναντι κάποιων εξαιρετικά ικανών ανταγωνιστών.

 

Η ειδική κατηγορία Off-Road Award επικεντρώνεται αποκλειστικά στην απόδοση off-road ενός οχήματος. Η μεγάλη υπεράσπιση του Jeep Wrangler το καθιστά ως το πιο ικανό Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ, χάρη στο απαράμιλλο τεχνικό περιεχόμενο το οποίο περιλαμβάνει δύο προηγμένα συστήματα τετρακίνησης – Command-Trac και Rock- Trac – συν ηλεκτρικές κλειδώσεις στους μπροστά και πίσω άξονες Tru-Lock
Το Jeep Wrangler, ως το μοναδικό αυθεντικό πλήρες open air 4×4 SUV που διατίθεται στην αγορά, είναι κατασκευασμένο για εύκολη οδήγηση σε ανοιχτό χώρο, χάρη στο πτυσσόμενο ανεμοθώρακα, τις πόρτες που αφαιρούνται και τους διάφορους κορυφαίους συνδυασμούς, όπως hardtop, soft top και το εύχρηστο Sky One-Touch. Όλες αυτές οι επιλογές επιτρέπουν την μέγιστη ελευθερία σε κάθε δρόμο και σε κάθε εποχή, όταν οδηγείτε στην πόλη καθώς και στην ύπαιθρο.

JEEP WRANGLERΗ σειρά κινητήρων της Wrangler περιλαμβάνει ένα turbo diesel 2.2 λίτρων που παράγει 200 ίππους και έναν βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων που παράγει 272 ίππους. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, μια πρωτοπορία για το μοντέλο αυτό. Αυτό το αυτόματο οκτατάχυτο σύστημα προσφέρει ευελιξία στην οδήγηση: είτε στην καθημερινή μετακίνηση είτε σε ακραίες βροχοπτώσεις, οι πελάτες θα απολαύσουν ομαλή, γραμμική παροχή ισχύος και αποδοτικότητα καυσίμου.

Κάθε χρόνο, ομάδα εμπειρογνωμόνων από το Βρετανικό περιοδικό 4×4  – μία από τις πιο γνωστές εκδόσεις 4×4 στον κόσμο – δοκιμάζει ένα μεγάλο αριθμό οχημάτων τετρακίνησης από τους κατασκευαστές του κόσμου. Εκτός από τη βαθμολόγηση των αυτοκινήτων για τα χαρακτηριστικά οδήγησης, η κριτική επιτροπή τα περνάει μέσα από μια δύσκολη πορεία αξιολόγησης εκτός δρόμου πριν παραδώσουν τις ετυμηγορίες τους σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων μικρών, μεσαίων και μεγάλων SUV, Performance SUV και Best Off.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.