BMW X6:

BMW X6Η τρίτη γενιά της BMW Χ6 βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα και συγκεκριμένα στο Showcase στη Λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία. Ουσιαστικά είναι το μοντέλο που δημιούργησε την κατηγορία Sports Activity Coupe στην παγκόσμια αγορά. Μοντέλο που συνδυάζει την ευελιξία και προσαρμοστικότητα ενός SAV με τη γοητεία ενός coupe και φυσικά υιοθετεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της γερμανικής μάρκας. Μια σχεδίαση που αναδεικνύει την επιβλητική και συνάμα δυναμική της παρουσία στο δρόμο.

BMW X6Η νέα γενιά της BMW X6 έχει αυξηθεί κατά 26 mm σε μήκος από το προηγούμενο μοντέλο (στα 4.935 mm) και κατά 15 mm σε πλάτος (στα 2.004 mm). Είναι επίσης κατά 6 mm χαμηλότερη (στα 1.696 mm) με το μεταξόνιο να έχει αυξηθεί κατά 42 mm στα 2.975 mm, κάτι που μεταφράζεται σε ακόμα μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, παρά τον κουπέ χαρακτήρα της.

Η ποιότητα κατασκευής, το άψογο φινίρισμα και η οδηγοκεντρική προσέγγισης χαρακτηρίζει και αυτό το μοντέλο του γερμανού κατασκευαστή. Με πλήθος τεχνολογικά χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, το εσωτερικό της νέας BMW X6 δημιουργήθηκε με γνώμονα μία αποκλειστική και δυναμική οδηγική εμπειρία. Οι διαιρούμενες (40:20:40) πλάτες των πίσω καθισμάτων θα μπορούν να προσφέρουν ένα χώρο αποσκευών 580 στα 1.530 λίτρα ενώ στη μακρά λίστα του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού ξεχωρίζουν τα πολυλειτουργικά καθίσματα με λειτουργία μασάζ για τον οδηγό και το συνοδηγό,  το αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού τεσσάρων ζωνών, οι θερμοηλεκτρικές ποτηροθήκες, η χρήση κρυστάλλινων στοιχείων σε ορισμένα χειριστήρια, η πανοραμική κρυστάλλινη ηλιοροφή  Sky Lounge και πολλά άλλα.

BMW X6Η γκάμα κινητήρων που έχει στη διάθεση της η νέα BMW X6 αποτελείτε από δύο βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες. Αρχή με ένα straight-six βενζινοκινητήρα 340 ίππων για την BMW X6 xDrive40i ενώ στη συνέχεια υπάρχει η BMW X6 M50i με ένα νέο βενζινοκινητήρα V8 530 ίππων. Στο χώρο των πετρελαιοκινητήρων υπάρχει η X6 xDrive30d με ένα εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα diesel με 265 ίππων αλλά και η έκδοση X6 M50d με 400 ίππους. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται φυσικά η πανίσχυρη έκδοση Μ και τους 600 ίππους!

Όλες οι εκδόσεις της νέας BMW X6 πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου εκπομπών ρύπων EU6d-TEMP ενώ θα διαθέτουν ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

 

Μαζί και η τελευταία γενιά του συστήματος BMW xDrive που κατανέμει τη ροπή μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών μεταβαλλόμενα, και ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

BMW X6Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.