Αύξηση μεριδίου για τη Unicars τους πρώτους επτά μήνες του 2019:

Τους πρώτους επτά μήνες του 2019, και μάλιστα σε μια πτωτική αγορά αυτοκινήτου, η Unicars κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο της στις συνολικές πωλήσεις. Πιο συγκεκριμένα, με τις μάρκες Audi, Volkswagen, Skoda και Seat στη γκάμα της, το μερίδιο της Unicars στη συνολική αγορά αυξήθηκε κατά 3.40% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς. Τους πρώτους επτά μήνες του 2018 η εταιρεία εξασφάλισε ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 13.4% ενώ κατά το 2019, το μερίδιο αυτό έφτασε το 13.8%.

Παράλληλα, τα αυτοκίνητα της Audi ανέβηκαν στην κορυφή της premium κατηγορίας κατά το μήνα Ιούλιο. Η γερμανική μάρκα παρουσιάζει μια αύξηση του μεριδίου αγοράς της τάξης του 14.50% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Ποσοστά που δείχνουν την προτίμηση του αγοραστικού κοινού σε μια μάρκα που διαθέτει μια πλήρη γκάμα στις τάξεις της. Ιδιαίτερα στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV όπου τα Q2, Q3, Q5, Q7 και το πολυτελέστατο Q8 είναι σε θέση να καλύψουν κάθε ανάγκη του υποψήφιου αγοραστή.

Σε ανοδική πορεία και η Volkswagen αφού τους πρώτους επτά μήνες του 2019 παρουσιάζει μια αύξηση του μεριδίου αγοράς κατά 27.00% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αιτία της αύξησης αυτής τα VW Golf και VW T-Roc που βρίσκονται ψηλά στη λίστα προτίμησης των Κυπρίων οδηγών. Ενώ ακολουθεί το T-Cross που έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του! Άξιο αναφοράς είναι και το ότι, το VW Golf, ο θρύλος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, κατέχει το 27.00% των πωλήσεων της κατηγορίας του ενώ μόνο κατά το μήνα Ιούλιο, το ποσοστό του μοντέλου άγγιξε 34.4%.

Στην αύξηση τους μεριδίου αγοράς της Unicars συνέβαλε και η Seat παρουσιάζοντας θετικό πρόσημο της τάξης του 23.00% σε σύγκριση με τους επτά πρώτους μήνες του 2018. Με την κατηγορία των SUV να κυριαρχεί στις πωλήσεις, τα Arona και Ateca παίρνουν τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις της εταιρίας.

Αισιόδοξη προοπτική για τη Skoda μέσα στο 2019. Οι εκθεσιακοί χώροι της Unicars αναμένουν τους επόμενους μήνες δύο ολοκαίνουρια μοντέλα στη γκάμα της Τσέχικης μάρκας. Πρόκειται για το μικρομεσαίο Scala αλλά και το compact SUV με την ονομασία Kamiq. Το τελευταίο έρχεται να πλαισιώσει τα Karoq και Kodiaq στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.