Η εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd, η επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων της Porsche A.G. στην Κύπρο, ανακοινώνει το πρόγραμμα πιστότητας πελατών «Porsche Excellence in Service» για πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά. Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα η εταιρεία προσκαλεί τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Porsche για ΔΩΡΕΑΝ τεχνικό έλεγχο στο όχημα τους. Ο δωρεάν αυτός έλεγχος, θα διεξαχθεί από τις 12 Μαρτίου μέχρι και τις 11 Μαΐου και θα περιλαμβάνει 33 συνολικά σημεία στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι πελάτες θα ενημερώνονται από το προσωπικό του τεχνικού τμήματος σχετικά με το νέο πρόγραμμα και τις παροχές του.

Με την εγγραφή στο πρόγραμμα, εφόσον τηρούνται οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις, οι ιδιοκτήτες Porsche θα παραλαμβάνουν την Service Card που, ενδεικτικά, θα τους παρέχει πλεονεκτήματα όπως:

– Δωρεάν εγγραφή κατά την περίοδο της προσφοράς  (12 Μαρτίου  – 11 Μαΐου)

– Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 0 μέχρι 4 χρόνων

– Έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 4+ μέχρι 8 χρόνων

– Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 8 και άνω

– Έκπτωση μέχρι 15% στα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ του Porsche Drivers Selection – – Έκπτωση μέχρι 20% στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, «Tequipment»

H εταιρεία Α.Ι Μotokinisi Ltd, στεγάζεται σε ένα μοντέρνο και εργονομικό χώρο των 4.600 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος είναι κτισμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του γερμανικού εργοστασίου. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν μεγάλοι χώροι υποδοχής, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών.

Το Porsche Center Cyprus διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό με τακτικές εκπαιδεύσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Άλλωστε αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Porsche. Επίσης, όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης ακολουθεί ειδικά προγράμματα πιστοποίησης, διεθνών προδιαγραφών, για να είναι πάντα έτοιμο να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις. Με αυτό τον τρόπο όλες οι επιδιορθώσεις πραγματοποιούνται με τα υψηλότερα πρότυπα και στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονα και εγκεκριμένα από την Porsche A.G. διαγνωστικά μηχανήματα και χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά  Porsche.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 77771911