Fiat Ducato:

FIAT DUCATO ELECTRIC -1Πολύ σύντομα αναμένεται να περάσει στην αγορά και το ηλεκτρικό Best-Seller της γκάμας των εμπορικών του Ιταλικού εργοστασίου. Πιο συγκεκριμένα, το Fiat Ducato Electric BEV (Battery Electric Vehicle) θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020 και παρουσιάστηκε στην εκδήλωση για τη νέα γενιάς του Ducato.
Εξαιρετική απόδοση, περιβαλλοντικός χαρακτήρας, μεγάλη έμφαση στο χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και λύσεις για την καλύτερη ανταπόκριση στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επαγγελματικής αποστολής είναι τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού Ducato.
Το Ducato Electric σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με βάση μια συγκεκριμένη και λεπτομερή μελέτη της χρήσης των οχημάτων από τους πελάτες τους Μια έρευνα διάρκειας ενός έτους η οποία επιβεβαίωσε ότι περισσότερο από το 25% της αγοράς προτιμά ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό όσον αφορά τη χρήση, τις διαδρομές, τη δυναμική και τις επιδόσεις, και ως εκ τούτου είναι έτοιμοι για την μεγάλη, ηλεκτρική αλλαγή. Οι επαγγελματίες που εργάζονται σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς τομείς είναι σε θέση να υιοθετήσουν πρώιμα αυτήν την ηλεκτρική τεχνολογία, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες και κυρίως τους συνεχώς αυξανόμενους περιορισμούς της κυκλοφορίας στα συμβατικά οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

FIAT DUCATO ELECTRIC -1
Οι πελάτες που ενδιαφέρονται ήδη για την ηλεκτρική κινητικότητα σήμερα είναι οι ίδιοι που, λόγω των συγκεκριμένων αναγκών τους δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και γενικά έχουν χαμηλό επίπεδο διακύμανσης διαδρομής και μεγάλο αριθμό ημερών χρήσης. Το Ducato Electric, όπως αρμόζει στο καινοτόμο πνεύμα του, υποστηρίζεται από την ενεργό συνεργασία με τον πελάτη, μέσω πιλοτικών έργων που περιλαμβάνουν μερικούς μεγάλους φορείς της βιομηχανίας, για την πλήρη αξιοποίηση όλων των γνώσεων και τον εντοπισμό όλων των ειδικών απαιτήσεων χρήσης που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της  προσαρμογής και εφαρμογής. Με αυτή την προσέγγιση, η Fiat Professional προτίθεται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρικής κινητικότητας βασισμένες στη μελέτη των ενεργειακών αναγκών, ικανές όχι μόνο να καλύψουν κάθε ανάγκη, αλλά και να προσφέρουν λύσεις που απαιτούνται όλο και περισσότερο από τα νέα, συνεχώς εξελισσόμενα σενάρια κινητικότητας.
Το ηλεκτρικό Ducato διαθέτει επιλογές μπαταρίας με αυτονομία από 220 έως 360 χιλιόμετρα, περιοριστή ταχύτητας στα 100 km/h για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας, μέγιστη ισχύ 90 kW και μέγιστη ροπή 280 Nm.

Γενικά, η Fiat Professional αξιοποίησε αποτελεσματικά την τεχνολογική κληρονομιά και την εμπειρία της για να αναπτύξει την ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλέστερου μοντέλου της, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε καταναλωτή και παρέχοντας καινοτομία, απόδοση και ευελιξία, λειτουργώντας σύμφωνα με το φιλοσοφία της Ducato, «μεγαλύτερη αποδοτικότητα, μεγαλύτερη αξία». Με αυτό τον τρόπο προσφέρει στην αγορά το πιο αποδοτικό και ευέλικτο εμπορικό με μηδέν ρίπους.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.