Ασταμάτητα βραβεία και διακρίσεις για τα Crossover της Nissan. Η εταιρεία ανακοίνωσε  ότι δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της, το X-Trail και το Qashqai, κατέκτησαν μια ακόμη διάκριση στο χώρο των πωλήσεων, αφού συγκαταλέχθηκαν μεταξύ των κορυφαίων 25 οχημάτων με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Διάκριση που έρχεται από τον την Jato Dynamics, την έγκυρη παγκόσμια εταιρία έρευνας αυτοκινήτων, η οποία κυκλοφόρησε τον κατάλογο με τις παγκόσμιες πωλήσεις οχημάτων για το 2017. Σε αυτή φαίνεται ότι τα δύο crossover της Nissan είναι μεταξύ των πιο επιτυχημένων αυτοκινήτων για τη χρονιά που μας πέρασε. Αυτή είναι άλλη μια απόδειξη της διαχρονικής επιτυχίας των μοντέλων της εταιρείας.

Δημιουργώντας την κατηγορία των crossovers  πρώτα με το QASHQAI,  στη συνέχεια με το  JUKE και κατόπιν με τις τελευταίες εκδόσεις του Χ-TRAIL, η Nissan έχει επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των SUV.  Με αυτά τα μοντέλα, η Nissan  συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την άνεση των επιβατών και  τις επιδόσεις, προσφέροντας παράλληλα χώρους, ψηλή θέση οδήγησης, αλλά και την χρηστικότητα ενός SUV.

Τόσο το X-Trail όσο και το Qashqai ανανεώθηκαν πριν μερικούς μήνες και βρίσκονται στις βιτρίνες της Nissan στην Κύπρο, προσφέροντας περισσότερες λύσεις αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε οδηγό και επιβάτες

Το Qashqai βρίσκεται στην αγορά για έντεκα σχεδόν χρόνια και ουσιαστικά είναι το μοντέλο που δημιούργησε την κατηγορία των crossover. Από τότε, περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν πωληθεί  στην Ευρώπη, κατατάσσοντας το μοντέλο ως το best seller crossover της Γηραιάς Ηπείρου ενώ έχει κερδίσει περισσότερα από 80 βραβεία, μεταξύ των οποίων 19  ως το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς”.

Το Qashqai έχει τώρα ανανεωθεί και είναι διαθέσιμο με σημαντικές βελτιώσεις, με αναβαθμίσεις επικεντρωμένες στον σύγχρονο, νέο εξωτερικό σχεδιασμό, στα ακόμα πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας στο εσωτερικό, στην βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, αλλά και στην προσθήκη νέων τεχνολογιών.

Με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του, το νέο Nissan X-Trail συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην αγορά.

Με αλλαγές που συνοψίζονται σε ένα εξωτερικό με ξεχωριστό και στιβαρό επανασχεδιασμό, στο υψηλής ποιότητας εσωτερικό με επιθυμητά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και με πρόσθετη πρακτικότητα για τους ιδιοκτήτες χάρη στις καινοτόμες νέες τεχνολογίες, το νέο X-Trail θα κάνει ακόμα πιο άνετη και ασφαλή τη διαδρομή για τους επιβάτες του. Το μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και επτά επιβάτες με τις τρεις σειρές καθισμάτων να είναι τοποθετημένες με αμφιθεατρικό τρόπο, με τα σημεία στερέωσης για τη 2η και την 3η σειρά να βρίσκονται πιο ψηλά σε σχέση με αυτά της πρώτης.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.