Νέες υπηρεσίες συντήρησης του αυτοκινήτου σας από τη Unicars

Unicars

UNICARS SERVICESΗ εταιρεία Unicars προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών συντήρησης που εξασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητο σας θα διατηρήσει την μέγιστη απόδοση και λειτουργική συμπεριφορά, για να είστε εσείς και η οικογένεια σας ασφαλείς! Πέραν από την απόδοση, η σωστή συντήρηση έχει να κάνει και με την υγεία όλων μας. Γι’ αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους!

3Έλεγχος και καθαρισμός του κλιματιστικού με υπερήχους – €99

UNICARS SERVICES

Το κλιματιστικό του αυτοκινήτου, μπορεί να χάσει έως και το 10% του ψυκτικού αερίου του ετησίως ενώ στο σύστημα και ιδιαίτερα στο φίλτρο κλιματιστικού/καμπίνας αναπτύσσονται μικρόβια, μύκητες και βακτήρια. Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι ίσως η πιο αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού για το κλιματιστικό επειδή φθάνει σε πολύ μικρές εσοχές αφαιρώντας τους ρύπους που έχουν εγκλωβιστεί. Γενικά, ο έλεγχος στο σύστημα του κλιματιστικού και στην ποσότητα του ψυκτικό μέσου, η αλλαγή του φίλτρου και ο σωστός καθαρισμός του, είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του.

2Απολύμανση με OZONE – €39

UNICARS SERVICES

Για ένα ακόμα καθαρότερο περιβάλλον στο αυτοκίνητο, διαθέσιμη είναι τώρα και η υπηρεσία επαγγελματικής απολύμανση αυτοκινήτου με Ozone! Το όζον έχει έντονη οξειδωτική δράση που το καθιστά εξαιρετικό φυσικό αποσμητικό μέσο, μικροβιοκτόνο και μυκητοκτόνο.

1Πακέτο Total Care – €119

UNICARS SERVICES

Mε την υπηρεσία TOTAL CARE, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τις δύο νέες υπηρεσίες σε μια μοναδική τιμή πακέτου! Επιπρόσθετα, με όλες τις νέες υπηρεσίες συντήρησης συμπεριλαμβάνονται  δωρεάν: έλεγχος ελαστικών, φρένων, φώτων μπρός/πίσω και στάθμης λαδιού & νερού.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες συντήρησης στην ιστοσελίδα της Unicars (www.unicars.com) όπου μπορείτε να κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με ένα κλίκ! Οι νέες υπηρεσίες συντήρησης είναι διαθέσιμες σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Unicars σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια για Audi, Volkswagen, SEAT και SKODA.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.