Να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, να είμαστε προσεκτικοί, να εργαζόμαστε μαζί για το κοινό καλό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να βάζουμε τα συμφέροντα μας δεύτερα και να κρατούμε αποστάσεις. Αυτές οι αξίες χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ, κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού και οι πρεσβευτές της Porsche συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια ταινία μικρού μήκους που προωθεί αυτό το μήνυμα.

Ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον ιό συνεχίζει να αυξάνεται παγκοσμίως. Στόχος των σημερινών μέτρων που έχουν ληφθεί από πολλές χώρες είναι η επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού. Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι ταυτόχρονα μολυσμένοι, τόσο οι ασθενείς με σοβαρότερα νοσήματα μπορούν να θεραπευτούν.

Από την άποψη αυτή, το σημαντικότερο στοιχείο είναι το κοινό καλό: να διατηρείτε την απόσταση σας, να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής, να παραμείνετε στο σπίτι αν είναι δυνατόν. Ταυτόχρονα, πολλοί εθελοντές και υπάλληλοι συνεχίζουν να εργάζονται σε παντοπωλεία, νοσοκομεία και πολλές άλλες εγκαταστάσεις για να διατηρούν τις βασικές φροντίδες.

Σε αυτή τη σύντομη ταινία, οι πρεσβευτές Μαρίας Sharapova, Mark Webber, Angelique Kerber, Sami Khedira, Julia Görges, Aksel Lund Svindal και Patrick Dempsey εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους βασικούς εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο!

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω:

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.