Να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, να είμαστε προσεκτικοί, να εργαζόμαστε μαζί για το κοινό καλό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να βάζουμε τα συμφέροντα μας δεύτερα και να κρατούμε αποστάσεις. Αυτές οι αξίες χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ, κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού και οι πρεσβευτές της Porsche συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια ταινία μικρού μήκους που προωθεί αυτό το μήνυμα.

Ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον ιό συνεχίζει να αυξάνεται παγκοσμίως. Στόχος των σημερινών μέτρων που έχουν ληφθεί από πολλές χώρες είναι η επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού. Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι ταυτόχρονα μολυσμένοι, τόσο οι ασθενείς με σοβαρότερα νοσήματα μπορούν να θεραπευτούν.

Από την άποψη αυτή, το σημαντικότερο στοιχείο είναι το κοινό καλό: να διατηρείτε την απόσταση σας, να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής, να παραμείνετε στο σπίτι αν είναι δυνατόν. Ταυτόχρονα, πολλοί εθελοντές και υπάλληλοι συνεχίζουν να εργάζονται σε παντοπωλεία, νοσοκομεία και πολλές άλλες εγκαταστάσεις για να διατηρούν τις βασικές φροντίδες.

Σε αυτή τη σύντομη ταινία, οι πρεσβευτές Μαρίας Sharapova, Mark Webber, Angelique Kerber, Sami Khedira, Julia Görges, Aksel Lund Svindal και Patrick Dempsey εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους βασικούς εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο!

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω:

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.