Τα Opel Corsa και Peugeot 208 ανάμεσα στους φιναλίστ:

PEUGEOT 208Ο ανεξάρτητος οργανισμός δημοσιογράφων AUTOBEST απένειμε τον τίτλο «MANBEST 2019» (Manager of the Year) στον CEO της Opel Michael Lohscheller. Πρόκειται για ένα βραβείο που απονέμεται κάθε χρόνο στα καλύτερα στελέχη της παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανίας που ξεχωρίζουν για το όραμα και τη στρατηγική που εφαρμόζουν. Μετά την ένταξη της Opel στον όμιλο PSA το καλοκαίρι του 2017, η διοίκηση με επικεφαλής τον Michael Lohscheller ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης με την ονομασία PACE!. Πρωταρχικοί στόχοι του PACE! ήταν να γίνει η Opel βιώσιμα κερδοφόρα, παγκόσμια και  ηλεκτρική. Χάρη στη συνεπή υλοποίηση αυτού του σχεδίου υπό τη διεύθυνση του Lohscheller, Opel κατέγραψε επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα 859 εκατομμυρίων ευρώ το 2018 – τα υψηλότερα λειτουργικά κέρδη στην 157χρονη ιστορία της. Το πρώτο εξάμηνο του 2019, η Opel κατάφερε να βελτιώσει τα αποτελέσματά της και σημείωσε λειτουργικά έσοδα 700 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα δύσκολο περιβάλλον για όλη τη βιομηχανία.

«Σε μια εποχή που η Opel αναζητούσε την πορεία προς την επιτυχία, ο Michael Lohscheller ήταν ο σωστός άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, με το σωστό όραμα και στρατηγική να ωθήσει τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σε μια νέα εποχή επιτυχίας. Ο Michael Lohscheller είναι ο πρώτος ευρωπαίος διευθυντής της Opel, ο οποίος με επιτυχία οδήγησε την εταιρεία να μεταβεί στην κερδοφορία», δήλωσε ο πρόεδρος του θεσμού AUTOBEST, Dan Vardie.

2019 Opel CorsaΘα πρέπει να αναφέρουμε ότι, πρόσφατα, ο  Michael Lohscheller, πήρε και το βραβείο «Eurostar 2019» από το περιοδικό Automotive News Europe ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου φέτος είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PSA.

Το βραβείο “MANBEST”, το οποίο θεσπίστηκε για την αναγνώριση των κορυφαίων manager στο χώρο του αυτοκινήτου, απονέμεται από την επιτροπή AUTOBEST από το 2001. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής AUTOBEST εκπροσωπούν 31 ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που την καθιστά τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιτροπή στο χώρο της αυτοκίνησης, ως προς τον αριθμό εκπροσωπούμενων χωρών.

Σε μια άλλη εξέλιξη τα  Opel Corsa και Peugeot 208 είναι ανάμεσα στους πέντε φιναλίστ για το βραβείο «Best Buy Car of Europe 2020» του ΑUTOBEST. H τελική ψηφοφορία για το βραβείο θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ η 19η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Mainz της Γερμανίας στις 13 Φεβρουαρίου του 2020.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.