Volvo XC60:

Volvo XC60Όταν ο ανοικτός δρόμος καλεί, το Volvo XC60 είναι έτοιμο να ακούσει το κάλεσμα και να χαρίσει στον οδηγό του ακόμη μια περιπέτεια. Το καθόλα πετυχημένο SUV της Volvo πρόσθεσε ακόμη μια περγαμηνή στην συλλογή του. Αυτή τη φορά στη Μεγάλη Βρετανία αφού βρέθηκε στην κορυφή της έρευνας  «Best Cars» του βρετανικού περιοδικού Auto Trader, για νέα αυτοκίνητα. Το βραβείο απονεμήθηκε μετά από έρευνα που διεξήχθη με 63,000 βρετανούς οδηγούς, με τους ιδιοκτήτες του XC60 να τοποθετούν το αυτοκίνητο τους στην κορυφή, όσο αφορά τα μακρινά ταξίδια.

Για την περιπέτεια σε σαββατοκύριακα, οικογενειακές εκδρομές ή για επαγγελματικά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, το XC60 παρέχει εξαιρετική άνεση και μπόλικους εσωτερικούς χώρους. Εκτός των χώρων της καμπίνας, ο χώρος αποσκευών διαθέτει χωρητικότητα 505 λίτρων ενώ φθάνει μέχρι και τα 1.432 λίτρα όταν τα καθίσματα είναι αναδιπλωμένα. Ο σχεδιασμός των καθισμάτων και η εργονομία της καμπίνας έχουν κοινό παρονομαστή τον οδηγό, έτσι ώστε να παρέχουν το πιο άνετα πιθανό ταξίδι, χωρίς κούραση και με απόλυτο έλεγχο στο δρόμο. Το σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών και το σύστημα πολυμέσων Sensus, βοηθούν στην πλοήγηση, αφήνοντας τον οδηγό να απολαύσει το ταξίδι.

Η Volvo, όντας στην κορυφή της ασφάλειας, παρέχει και εδώ τα κορυφαία της συστήματα τα οποία μπορούν να ανιχνεύσουν κινδύνους και να βοηθήσουν τον οδηγό να τους αποφύγει, ακόμη και στα πιο μακρινά ταξίδια. Το βασικό πακέτο του XC60 περιλαμβάνει και το σύστημα Driver Alert Control, το οποίο αντιλαμβάνεται μέσω των κινήσεων του οδηγού στο τιμόνι αν αυτός έχουν κουραστεί ή έχει χάσει προσωρινά την προσοχή του λόγω κούρασης ή νύστας.
Για επαγγελματίες που καλύπτουν συνεχώς απόσταση για δουλειά, το κόστος είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας όταν επιλέγουν αυτοκίνητο. Εδώ, το μοντέλο XC60 D4, με την κίνηση στους εμπρός τροχούς και τον κινητήρα πετρελαίου, έρχεται να δώσει την καλύτερη λύση. Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (6.8-5.8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα) και μόλις 129g/km σε εκπομπές ρύπων.

Ο Erin Baker, Αρχισυντάκτης του Auto Trader, δήλωσε: «Το Volvo XC60 πέτυχε την μεγαλύτερη βαθμολογία λόγω του πόσο άνετο είναι στην οδήγηση, ειδικά σε μακρινές αποστάσεις. Ταυτόχρονα, βαθμολογήθηκε ψηλά λόγω των μπόλικων χώρων του, την δύναμη και την ασφάλεια του, με τους ιδιοκτήτες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την άνεση στην οδήγηση  και τους εσωτερικούς του χώρους».

Το βρετανικό Auto Trader, αποτελεί την μεγαλύτερη σελίδα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου, και πάντα συνομιλεί με ιδιοκτήτες νέων αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα, καλύπτοντας όλα τα κριτήρια: από απόδοση μέχρι εμφάνιση, κόστος και αξιοπιστία.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.