Το νέο Opel Grandland X είναι η ναυαρχίδα στη γκάμα των SUV της γερμανικής εταιρείας μετά τα Mokka X και Grossland X. Ένα μοντέλο που υπερέχει σε πολλούς τομείς ενώ μπορεί επάξια να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.: Μοντέρνες, αθλητικές γραμμές, off-road εμφάνιση και κλασικές αρετές SUV με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας να το συνοδεύει. Όλα τα πιο πάνω επιβεβαιώνονται από τη σειρά βραβείων που λαμβάνει το μοντέλο των γερμανών, με τελευταίο το Off Road Award από τους αναγνώστες των έγκυρων περιοδικών Off Road και SUV.

Οι αναγνώστες τους έχουν ψηφίσει το σπορ και κομψό Opel Grandland X ως το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του στα βραβεία Off Road 2018. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η ψηφοφορία άνοιξε και για δικίνητα SUV με το Opel Grandland X να κερδίζει ενάντια σε έντεκα ανταγωνιστές.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το βραβείο των αναγνωστών . Καταφέραμε να εδραιωθούμε σαν ανταγωνιστές της πολύ μεγάλης αυτή κατηγορίας με το νέο Grandland X. Με όμορφη όψη και κορυφαία τεχνολογία, όπως το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip αλλά και την απόλαυση που προσφέρει το οδήγημα του» δήλωσε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ για Compact Cars & LCV, Michael Walter.

Η επιτυχία της Opel συνεχίστηκε και με το νέο και δυναμικό Crossland X αφού κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία με το Grandland X. Οι δυο νέες προσθήκες της οικογένειας των Opel SUV συνεχίζουν τις επιτυχίες που είχε και το Mokka X  στο περιοδικό Off Road το οποίο κέρδισε δυο φορές την κατηγορία sub-compact SUV (το 2013 και 2014).

Οι αναγνώστες του περιοδικού Off Road ψηφίζουν για τα αγαπημένα τους οχήματα off-road και SUV από το 1982. Για πρώτη φορά φέτος, ψήφισαν μαζί τους και οι αναγνώστες του θυγατρικού του περιοδικού, SUV Magazin. Περισσότεροι από 43.500 αναγνώστες ψήφισαν ανάμεσα σε 174 οχήματα σε 12 κατηγορίες

To Grandland X διατίθεται στην Κυπριακή αγορά με δύο πετρελαιοκινητήρες. Ένα δίλιτρο απόδοσης 177 ίππων και ένα στα 1.6 λίτρα με 120 ίππους. Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης και ένα αλουμινένιο βενζινοκινητήρα 1.2 Turbo άμεσου ψεκασμού απόδοσης 130 ίππων.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.