Η Volkswagen παρουσιάζει τον δικό της οικιακό φορτιστή

Volkswagen

Wallbox for everyone: Volkswagen rolls out ID. ChargerΗ Volkswagen ξεκίνησε τη διάθεση του ID. Charger, του φορτιστή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της για οικιακή χρήση. Το wallbox θα μπορεί να παραγγελθεί διαδικτυακά ή από αντιπροσώπους της Volkswagen σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες. Τα πρώτα κομμάτια παραδόθηκαν στους πελάτες πρόσφατα, ενώ η τιμή του στη Γερμανία ανέρχεται στα €399. Αναπτύχθηκε αρχικά για φόρτιση των μοντέλων της οικογένειας ID., αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση όλων των άλλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων με βύσμα τύπου 2. Το wallbox της Volkswagen αποτελεί μέρος του πλήρους πακέτου ID.3 που σχεδιάστηκε από τη Volkswagen για να κάνει τη μετάβαση σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο όσο πιο απλή και βολική γίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

To ID. Charger θα παρουσιαστεί αρχικά σε τρεις εκδόσεις: Όλες έχουν χωρητικότητα φόρτισης έως 11kW, ένα μόνιμα τοποθετημένο καλώδιο φόρτισης τύπου 2 και ενσωματωμένη προστασία συνεχούς ρεύματος DC για μέγιστη ασφάλεια. Τα δύο κορυφαία μοντέλα – ID. Charger Connect και ID. Charger Pro – θα είναι επίσης πλήρως συνδεδεμένα και μπορεί εύκολα ο χρήστης να το χειριστεί μέσω smartphone. Επομένως οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν τις διαδικασίες φόρτισης και να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των πρακτικών λειτουργιών, όπως απομακρυσμένη συντήρηση, διαχείριση πρόσβασης μέσω κάρτας χρέωσης και τακτικές ενημερώσεις λογισμικού. Το Charger Pro προσφέρει επίσης ένα ενσωματωμένο μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, για την τιμολόγηση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας για τους οδηγούς αυτοκινήτων μιας εταιρείας.

Η βασική έκδοση μπορεί να παραγγελθεί ήδη από το ID. Charger webshop, ενώ μπορεί να προγραμματιστεί και η εγκατάσταση στο σπίτι. Οι εκδόσεις ID. Charger Connect και ID. Charger Pro θα ακολουθήσουν σύντομα. Ταυτόχρονα, στην Γερμανία ήδη συζητείτε η απλοποίηση της εγκατάστασης των οικιακών wallbox, με τους ιδιοκτήτες/ενοικιαστές των οικιών να μπορούν να εγκαταστήσουν το wallbox τους στον προσωπικό χώρο στάθμευσης τους.

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραβείο για την σειρά «Becoming ID.» της Volkswagen

Wallbox for everyone: Volkswagen rolls out ID. ChargerΗ Volkswagen θέλει να κάνει τη μετάβαση μας σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα όσο πιο ελκυστική γίνεται. Τα επόμενα δέκα χρόνια, περίπου 75 νέα ηλεκτρικά μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε ολόκληρο τον Όμιλο. Το ID.3, το πρώτο αυτοκίνητο της οικογένειας ID. θα κάνει την αρχή. Παράλληλα, η μάρκα έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πακέτο για βολική και βιώσιμη φόρτιση.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.