Η Nissan, με αφορμή την πέμπτη σεζόν ως συνεργάτης του UEFA Champions League, διοργανώνει μια περιοδεία στην Ευρώπη, με το τρόπαιο της διοργάνωσης.
Το «κλειδί» σε αυτό το ταξίδι της Nissan ανά την Ευρώπη, θα είναι το Football Lab (εργαστήρι του ποδοσφαίρου), μια υπερσύγχρονη κατασκευή 140 τετραγωνικών μέτρων, η οποία επισκέπτεται αυτό τον καιρό επτά μεγάλες πόλεις του UEFA Champions League, σε πέντε χώρες. Το Nissan Football Lab ξεκίνησε πρώτα από το Ντόρτμουντ, στη Γερμανία και προχωρεί σε πόλεις όπου διεξάγονται ματς της διοργάνωσης, όπως το Λονδίνο, η Λυών, το Παρίσι, το Τορίνο και η Βαρκελώνη. Ο τελικός προορισμός είναι η Μαδρίτη, όπου και θα φιλοξενηθεί ο τελικός του UEFA Champions League, τον Ιούνιο του 2019.
Ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Events SA, σχολίασε: «Το Trophy Tour του UEFA Champions League είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους Ευρωπαίους οπαδούς του ποδοσφαίρου, για να αφουγκραστούν τον παλμό της διοργάνωσης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τη Nissan στο τιμόνι αυτού του ταξιδιού, γεγονός που προσφέρει μια μεγάλη δόση καινοτομίας και ενθουσιασμού στους φίλους του ποδοσφαίρου».

Στο επίκεντρο της περιοδείας, θα βρίσκεται το ύψους 73 εκατοστών και βάρους 7,45 κιλών τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.
Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης τις τεχνολογίες της για την ευφυή κινητικότητα, οι οποίες θα επιτρέψουν στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν και να βιώσουν τις τελευταίες καινοτομίες, για έναν πιο συνδεδεμένο, συναρπαστικό και βιώσιμο κόσμο.
Σε κάθε πόλη που θα φιλοξενηθεί το Nissan Football Lab, θα βρίσκονται εκεί και θρύλοι της UEFA, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους για να τους γνωρίσουν από κοντά.Ο Jean Pierre Diernaz, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ στη Nissan Europe, δήλωσε: «Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου βρίσκονται στο επίκεντρο του τι κάνουμε στη Nissan και συνεχώς καινοτομούμε για να εξασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Για το Trophy Tour, θα χρησιμοποιήσουμε την κορυφαία τεχνολογία που διαθέτουμε στα οχήματά μας, προκειμένου να συνδέσουμε τους οπαδούς στο παιχνίδι, με νέους τρόπους».

Nissan drives new UEFA Champions League Trophy Tour

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.