MercedesBenz GLS:

Der neue Mercedes-Benz GLS Utah 2019The new Mercedes-Benz GLS Utah 2019Η νέα Mercedes-Benz GLS αποτελεί το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο SUV της γερμανικής εταιρείας, προσφέροντας περισσότερους χώρους, περισσότερη άνεση, περισσότερη πολυτέλεια και φυσικά τεχνολογία αιχμής. Ο σχεδιασμός της νέας GLS εκφράζει τη σύγχρονη πολυτέλεια τόσο σε εντός και εκτός δρόμου. Η ανώτερη παρουσία της βασίζεται στις διαστάσεις (μήκος 5207 mm, πλάτος 1956 mm), η οποία σε σύγκριση με τον προκάτοχο αυξήθηκε ιδιαίτερα σε μεταξόνιο (+60 mm). Ο, σχεδόν, κάθετος ανεμοθώρακας και η μεγάλες πλευρικές γυάλινες επιφάνειες το χρίζουν σαν ένα κλασικό μεγάλο SUV πλήρους μεγέθους. Ο δυναμισμός του πηγάζει αι από τους τροχούς AMG με διάμετρο έως 23 ίντσες που κάνουν το ντεμπούτο τους για την Mercedes-Benz.

Η πολυτέλεια, η αισθητική και η κορυφαία τεχνολογία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εσωτερικού της νέας GLS. Ένας χώρος που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την άνεση ενός premium σαλούν με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός SUV. Το κεντρικό στοιχείο στο σχεδιασμό του ταμπλό είναι η μεγάλη οθόνη που βρίσκεται ενσωματωμένη και ξεχωριστά στον πίνακα. Το δέρμα βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου ως επίσης και η ηλεκτρική ρύθμιση όλων των καθισμάτων. Το ίδιο ισχύει για τη λειτουργία EASY-ENTRY, η οποία καθιστά εύκολη την είσοδο και έξοδο από τα δύο επιμέρους καθίσματα στην τρίτη σειρά. Όλα τα πίσω καθίσματα μπορούν να διπλωθούν ξεχωριστά ή ταυτόχρονα με ένα πάτημα ενός κουμπιού, για να δημιουργηθεί μια επίπεδη περιοχή φόρτωσης στο πίσω μέρος της GLS με χωρητικότητα μέχρι 2400 λίτρα. Η πολυτέλεια στην νέα GLS απλώνεται και στα πίσω καθίσματα αν επιλέξετε το Rear Comfort Package Plus. Περιλαμβάνει ένα tablet Android 7 ιντσών στον δικό του σταθμό σύνδεσης στο μεγαλύτερο υποβραχιόνιο της δεύτερης σειράς. Ως επιπρόσθετη επιλογή για τη δεύτερη σειρά είναι και τα καθίσματα με λειτουργία οσφυϊκού μασάζ και ξεχωριστό κλιματισμό. Όλα αυτά βρίσκονται το πακέτο Rear Comfort Package Plus.

Der neue Mercedes-Benz GLS Utah 2019The new Mercedes-Benz GLS Utah 2019Κατά την παρουσίαση της, η Mercedes Benz προσφέρει την GLS 580 4MATIC νε ένα νέο τετράλιτρο βενζινοκινητήρα V8 με ενσωματωμένο ηλεκτρικό σύστημα 48 βολτ. Η απόδοση του φθάνει τους 489 ίππους και τα 700 Nm ροπής ενώ ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει επιπλέον 22 ίππους και 250 Nm ροπής μέσω του EQ Boost. Μαζί και ο straight-six πετρελαιοκινητήρας που εφοδιάζει τις εκδόσεις GLS 350 d 4MATIC (286 ίππους και 600 Nm ροπής) και GLS 400 d 4MATIC (330 ίππους και 700 Nm ροπής).

Όλες οι εκδόσεις της GLS είναι εφοδιασμένες με το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC όπως και με το προηγμένο σύστημα ανάρτησης αέρα AIRMATIC με προσαρμοστικό σύστημα απόσβεσης ADS PLUS στον βασικό εξοπλισμό, Σύστημα που προσαρμόζει αυτόματα την ανάρτηση βάσει της κατάστασης του οδοστρώματος.

Der neue Mercedes-Benz GLS Utah 2019The new Mercedes-Benz GLS Utah 2019Τέλος, η Mercedes Benz εξόπλισε τη νέα GLS με την τελευταία γενιά συστημάτων υποστήριξης οδήγησης της εταιρείας, παρέχοντας συνεργατική υποστήριξη στους οδηγούς. Αυτά τα συστήματα ενισχύουν περαιτέρω το επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας. 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.