Η Ford είναι η δημοφιλέστερη μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και για φέτος έχει ήδη εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή.
Μια ίδια περίπου κατάσταση και στην Κυπριακή αγορά για τα ελαφρά επαγγελματικά της Ford. Η κυριαρχία των μοντέλων του γερμανού κατασκευαστή είναι καθολική στην κατηγορία τους. Μια θέση που γίνεται ακόμα πιο ισχυρή με την είσοδο του νέου Fiesta Van. Ένα μοντέλο που επιστρέφει στην οικογένεια επαγγελματικών οχημάτων της Ford. Βασισμένο στο τελευταίο, πολυβραβευμένο επιβατικό Fiesta, το νέο Fiesta Van αποτελεί ένα κομψό, συμπαγές και οικονομικό όχημα για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Στο εσωτερικό του τρίθυρου αμαξώματος, υπάρχει ένας πρακτικός χώρος φόρτωσης, ικανός να μεταφέρει περίπου 1.0 κυβικά μέτρα φορτίου με μήκος σχεδόν 1.3 m και μικτό ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 500 kg. Ο χώρος φόρτωσης περιλαμβάνει ένα πλήρες διαχωριστικό πλέγμα από συνθετικό υλικό, ανθεκτικές επενδύσεις στα πλαϊνά τοιχώματα και ένα επίσης ανθεκτικό πλαστικό κάλυμμα πατώματος με τέσσερα άγκιστρα πρόσδεσης φορτίου.Η καμπίνα του νέου Fiesta Van προσφέρει ένα έξυπνο και άνετο περιβάλλον εργασίας, διακοσμημένο με ελκυστικά, ανθεκτικά υλικά και υπερσύγχρονες τεχνολογίες, όπως το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford.Όπως το επιβατικό Fiesta, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν από μία πλούσια γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού για να αναβαθμίσουν το επίπεδο άνεσης, πρακτικότητας και ασφάλειας του Fiesta Van, όπως Pre Collision Assist με σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με Pedestrian Detection, Adaptive Cruise Control και Blind Spot Information System.

Το νέο Ford Fiesta Van προσφέρεται από τη Michaels Automotive με τον πετρελαιοκινητήρα στα 1.5 λίτρα TDCi απόδοσης 85 ίππων και 215 Nm ροπής ενώ εφοδιάζεται και με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Κινητήρας με εντυπωσιακή οικονομία που φθάνει μόλις τα 3.5 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.