Porsche Macan GTS:

PORSCHE MACAN GTSΗ Porsche συμπληρώνει τη γκάμα της Macan με ακόμα ένα ξεχωριστό μοντέλο. Πρόκειται για την έκδοση με τον κωδικό GTS, η οποία τοποθετείται ανάμεσα στις S και Turbo. Η διαφορά της Macan GTS από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας βρίσκεται κάτω από το καπό όπου βρίσκεται τοποθετημένος ο twin-turbo V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων. Κινητήρας που αποδίδει πλέον είκοσι ίππους περισσότερους, φτάνοντας τώρα τους 380 ίππους. Όσον αφορά τη ροπή, αυτή αγγίζει τα 520 Nm ενώ διαθέτει και το αναβαθμισμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK. Η νέα Macan GTS μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα (όταν η έκδοση εφοδιάζεται με το πακέτο Sport Chrono), ενώ η τελική ταχύτητά της φτάνει τα 261 χιλιόμετρα την ώρα.

Στο βασικό εξοπλισμό της περιλαμβάνεται τόσο η αερανάρτηση όσο και οι ατσάλινοι δίσκοι 360 mm εμπρός και 330 mm πίσω για το σύστημα πέδησης. Προαιρετικά υπάρχει και η επιλογή δίσκων με επίστρωση καρβιδίου βολφραμίου (PSCB) είτε οι κεραμικοί δίσκοι της Porsche (PCCB).

PORSCHE MACAN GTSΣτον εξωτερικό σχεδιασμό, η Macan GTS διαθέτει το πακέτο Sport Design, LED εμπρός φωτιστικά σώματα, ζάντες RS Spyder Design 20 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων και η sport εξάτμιση. Στο εσωτερικό μπορεί κάποιος να συναντήσει επενδύσεις από δέρμα και alcantara, αλουμινένιες στοιχεία σε διάφορα μέρη, ηχοσύστημα της Bose και  ασύρματη φόρτιση του smartphone.

PORSCHE MACAN GTSΠριν από μερικούς μήνες η εταιρεία παρουσίασε την κορυφαία έκδοση του μοντέλου, τη Macan Turbo. Μοντέλο που εφοδιάζεται επίσης με το νέο εξακύλινδρο biturbo κινητήρα των 2.9 λίτρων αλλά με τους ίππους να ανεβαίνουν στους 440 ίππους, 10% περισσότερους από την προηγούμενη έκδοση. Με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 km/h σε 4,3 δευτερόλεπτα, τρία δέκατα ταχύτερα από πριν.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.