Audi:

Είναι ευρέως γνωστό πως σε κρίσιμες στιγμές οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά! Σε αυτό το πλαίσιο, η Audi παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο υποστηρίζοντας ιατρικά και κοινωνικά ιδρύματα στις περιφέρειές της και όχι μόνο. Η εταιρεία παρέχει έκτακτη βοήθεια ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για το σκοπό αυτό. Πρόκειται για μια δέσμη μέτρων η οποία εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της AUDI AG και τα Συμβούλια Εργασίας σε Ingolstadt και Neckarsulm.

Οι πρώτες μεγάλες δωρεές μετρητών βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, η AUDI AG δώρισε συνολικά 600.000 ευρώ στα νοσοκομεία του Ingolstadt και του Neckarsulm – τα χρήματα αυτά δεν συγκαταλέγονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Στο Ingolstadt, η Audi υποστηρίζει το «sprint4local challenge – μία εβδομάδα αφιερωμένη στο Ingolstadt”. Μια πρωτοβουλία του Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου της περιφέρειας Ingolstadt και της IFG Ingolstadt, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία από την 1η έως τις 7 Απριλίου να αναπτύξουν ιδέες για το πώς η περιφέρεια του Ingolstadt μπορεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις της κρίσης και έτσι να βγει ισχυρότερη από αυτή την περίοδο. Οι διεθνείς αντιπροσωπείες της Audi παρέχουν επίσης υποστήριξη στις τοπικές τους περιφέρειές. Μεταξύ άλλων, παρέχουν, για παράδειγμα, ιατρικό εξοπλισμό όπως η Audi Brussels και η Audi China. Η Audi Hungaria θα κάνει δωρεές σε μετρητά στο νοσοκομείο Győr. Περαιτέρω μέτρα προγραμματίζονται λεπτομερώς σε όλες τις περιοχές που έχει παρουσία η Audi.

The Audi Forum IngolstadtΣτα πλαίσια της διεθνούς εκστρατείας #AudiTogether η βιολίστρια Lisa Batiashvili, καλλιτεχνικός διευθυντής των συναυλιών Audi Summer, θα δώσει μια αποκλειστική συναυλία την Τρίτη 14 Απριλίου, στις 8 μ.μ. μαζί με τους διάσημους μουσικούς Maximilian Hornung, François Leleux, Sarah Christian και Jano Lisboa στο Ingolstadt. H  συναυλία θα μεταδοθεί από τη σελίδα της Audi AG στο facebook και στο κανάλι YouTube Audi. Επίσης θα μεταδοθεί μέσω live streaming στη διεύθυνση www.audimedia.tv, έτσι ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να την απολαύσουν στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, με τη χρήση του hashtag #AudiTogether, η μάρκα παρουσιάζει ενεργά την στάση της παγκοσμίως ως εταιρεία σε περιόδους κρίσης. Το σύνθημα «Είμαστε μαζί σε αυτό» αντιπροσωπεύει την αλληλεγγύη της μάρκας, των εργαζομένων και των φίλων της Audi σε όλες τις αγορές και τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Η πρωτοβουλία αυτή συνοδεύεται από συμμετοχικές δραστηριότητες όπως το #FourRingsChallenge, στο οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρουσιάσουν δημιουργικά το σήμα των δαχτυλιδιών της Audi. Τις αμέσως προσεχείς μέρες θα λανσαριστούν και άλλες online δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα παγκόσμια κανάλια της Audi.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.