Άλλη μια διπλή διάκριση για τον Όμιλο της Fiat. Αυτή τη φορά το γερμανικό κοινό ανέβασε στην κορυφή δύο ιταλικά σπορ αυτοκίνητα. Ο λόγος για την Alfa Romeo Giulia και το Abarth 595 που πήραν τον τίτλο «Best Car 2018» από τους αναγνώστες του περιοδικού «auto motor und sport». Αυτό όμως που δίδει περισσότερη αξία στη διάκριση της Fiat είναι το ότι οι αναγνώστες του «auto, motor und sport» έδωσαν το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα δύο μοντέλα του Ομίλου της Fiat. Πιο συγκεκριμένα, η Alfa Romeo Giulia αποτελεί το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο στη μεσαία κατηγορία. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το θεσμό «Best Car 2018». Στον 42ο διαγωνισμό του περιοδικού, η Giulia πήρε συνολικά το 22,4% των ψήφων. Επίσης η Alfa Romeo Giulietta αλλά και η Stelvio, το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας, πήραν τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες των compact εισαγόμενων αυτοκινήτων, συμπληρώνοντας την επιτυχία της Ιταλικής μάρκας επί Γερμανικού εδάφους..

Παράλληλα, οι αναγνώστες του “auto motor und sport” ψήφισαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Abarth 595 ως το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Το Ιταλικό σπορ compact αυτοκίνητο κέρδισε το βραβείο «Best Car 2018» ανάμεσα στα εισαγόμενα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α. Το Abarth 595 έλαβε το 27.2% των ψήφων. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο διαγωνισμός «Best Cars 2018» πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα από 18 συνολικά περιοδικά στην Ευρώπη. Ο εκδοτικός οργανισμός παρουσίασε στους αναγνώστες 385 νέα αυτοκίνητα σε έντεκα κατηγορίες.

Τα δυο βραβεία για τα αυτοκίνητα του Ομίλου της Fiat παρέλαβε η Roberta Zerbi, επικεφαλής της Alfa Romeo για την περιοχή ΕΜΕΑ δηλώνοντας την ευχαρίστηση για την επιτυχία των μοντέλων της εταιρεία. Σε δηλώσεις του ο Luca Napolitano, επικεφαλής της περιοχής EMEA για τη Fiat και την Abarth τόνισε, «Το 595 διαθέτει τεχνολογία αιχμής και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις επιδόσεις με το στιλ κατά την οδήγηση. Η τρίτη συνεχόμενη διάκριση από τους αναγνώστες του «Auto, Motor und Sport» αποτελεί απόδειξη της αξίας του».

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.