Η επανεκκίνηση της ζωής μας ανοίγει νέες προκλήσεις για όλους, για την κοινωνία και την οικονομία του τόπου μας. Σε αυτή τη νέα εποχή κρατούμε ως πολύτιμα εφόδια την αφοσίωση και δύναμη ψυχής του υγειονομικού προσωπικού της χώρας, αλλά και όλων εκείνων που, από διάφορα επαγγέλματα, συνέβαλαν και συμβάλουν ώστε να κερδηθεί ο μεγάλος αγώνας.

Στον Όμιλο Πηλακούτα, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα, με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό πέρα από τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας, εφαρμόζουμε, με προσήλωση, επιπρόσθετα μέτρα. Αναλυτικές πληροφορίες για το πως διασφαλίζουμε την προστασία της υγείας, όπως και τις αυστηρές διαδικασίες που εφαρμόζουμε, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.pilakoutasgroup.com.cy/covid-19

Και καθώς όλοι εισερχόμαστε σε μια νέα πραγματικότητα, στον Όμιλο Πηλακούτα, σε συνεργασία με τις αυτοκινητοβιομηχανίες που αντιπροσωπεύουμε, έχουμε εξασφαλίσει ειδικές προνομιακές τιμές για δημοφιλή μοντέλα των αυτοκινήτων μας. Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου, σε όλη την Κυπρο, θα βρείτε πολλές επιλογές, σε τιμές που ξεχωρίζουν, για κάθε οικονομική δυνατότητα και κάθε ανάγκη μετακίνησης. Ταυτόχρονα, με απόλυτη προσήλωση στα μέτρα προστασίας της υγείας, οι χώροι των συνεργείων είναι στη διάθεσή σας  για οποιοδήποτε θέμα τεχνικής υποστήριξης και επισκευής. Μία νέα εποχή ξεκινά. Μέρα με τη μέρα η προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα θα γίνεται καλύτερη. Όλοι μαζί, με ασφάλεια, οδηγούμε τη ζωή μας μπροστά.

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.