Επιτυχημένη η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της Porsche Taycan (VIDEO)

Porsche Taycan

A.I.MOTOKINISI LTDH εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Porsche στην Κύπρο, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη αποκλειστική διαδικτυακή παρουσίαση καινούριους της μοντέλου στην Κυπριακή αγορά. Ο λόγος για την ολοκαίνουργια Porsche Taycan που παρουσιάστηκε. Η συμμετοχή στην εκδήλωση, που ήταν ανοικτή για το κοινό, προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων φίλων της μάρκας όπου την παρακολούθησαν από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της PORSCHE

Porsche TaycanΗ 15λεπτή διαδικτυακή παρουσίαση ξεκίνησε με καλωσόρισμα τόσο από τον Διευθύνων Σύμβουλο της A.I.Motokinisi κ. Άλκη Ιακωβίδη όσο και από την υπεύθυνη μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων κα Παυλίνα Ιακωβίδου. Στη συνέχεια το λόγο πήραν στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα πωλήσεων και after sales όπου παρουσίασαν και ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά του επαναστατικού μοντέλου της Porsche. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η δημιουργία του νέου Porsche Service Center στη Λεμεσό όπου θα μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τους κατόχους μιας ηλεκτρικής Porsche και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων για τις Porsche 911 Carrera S και 4S

PORSCHE TAYCANΗ Taycan είναι ένα ηλεκτρικό τετράθυρο σπορ saloon, που προσφέρει την υψηλή απόδοση και συνδεσιμότητα της Porsche σε καθημερινή χρήση. Ταυτόχρονα, οι ιδιαίτερα προηγμένες μέθοδοι παραγωγής και τα χαρακτηριστικά του Taycan καθορίζουν νέα πρότυπα στους τομείς της βιωσιμότητας και της ψηφιοποίησης. Τα πρώτα μοντέλα στη νέα σειρά είναι τα Taycan 4S, Taycan Turbo και Taycan Turbo S. Όλες οι εκδόσεις της Taycan διαθέτουν από δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα μπροστά και ένα  πίσω, δίνοντας πραγματικό χαρακτήρα all-wheel drive στα δυο αυτοκίνητα. Εκδόσεις που βρίσκονται στην αιχμή της Porsche E-Performance και είναι από τα πιο ισχυρά μοντέλα παραγωγής που διαθέτει ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων στην γκάμα του.

Δείτε την παρουσίαση:

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.