Ο διεθνούς φήμης τενίστας Andy Murray απέκτησε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jaguar, το I-Pace. Το αυτοκίνητο το παρέδωσε στον Murray ο οδηγός της Panasonic Jaguar Racing και πρέσβης της WWF (όπως ο Murray), Nelson Piquet Jr.  Ο Βραζιλιάνος επισκέφτηκε τον Βρετανό αντισφαιριστή στον χώρο προπόνησης του όπου προετοιμάζεται για τους αγώνες που έρχονται για να του παραδώσει το αυτοκίνητο. Η μέρα που πήρε το αυτοκίνητο του ο δυο φορές νικητής του Wimbledon, ήταν σημαδιακή αφού ήταν και η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος και έγινε ένας από τους πρώτους ιδιοκτήτες του επαναστατικού μοντέλου της Jaguar.

«Είναι σημαντικό να κάνουμε μικρά βήματα για να κάνουμε την ζωή μας πιο βιώσιμη για τον πλανήτη μας. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που αλλάζω από βενζίνη σε ρεύμα και θα οδηγώ πλέον το καινούργιο και εντελώς ηλεκτρικό SUV της Jaguar, το I-PACE. Είναι καθαρό και ασφαλές, αλλά και με εντυπωσιακό σχεδιασμό αλλά και επιδόσεις που ταιριάζει στο στυλ μου».

O Nelson Piquet Jr, οδηγός της Panasonic Jaguar Racing δήλωσε: «Χαίρομαι που ο Andy κράτησε την υπόσχεση του και παραμένει πιστός στην προσπάθεια μας να ανεβάσουμε την αντίληψη του κόσμου γύρω από το θέμα του περιβάλλοντος, οι πράξεις και τα λόγια του θα φτάσουν σε πολλά αυτιά και σιγά-σιγά θα αλλάξουμε την αντίληψη του κόσμου όσο αφορά την βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Το Jaguar I-PACE είναι απόδειξη του ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τις επιδόσεις για την οικονομία όταν το όχημα είναι εξολοκλήρου ηλεκτρικό».

Το Jaguar I-Pace είναι ένα επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο μάλιστα μπορεί να φορτιστεί από το 0 μέχρι το 80% μέσα σε μόλις 45 λεπτά και να καλύψει απόσταση 465 χιλιόμετρα σε μια φόρτιση. Ταυτόχρονα το I-Pace διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενεάς (artificial intelligence technology) τοποθετώντας την εταιρεία μπροστά από τον ανταγωνισμό στην επανάσταση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

«Η δέσμευση της Jaguar για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο φαίνεται πεντακάθαρα μέσα από τα προϊόντα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, αλλά και από την αφοσίωση της στο πρωτάθλημα Formula E πού ήταν καταλύτης για την συνέχεια του προγράμματος της αυτού. Είναι εκπληκτικό να αποτελούμε μέλος αυτής της ομάδας ανθρώπων που βοηθάμε στο χτίσιμο του μέλλοντος για την μπαταρία και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων» ολοκλήρωσε ο Piquet Jr. 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.