Διαδικτυακή παρουσίαση του νέου Renault Captur από τον Όμιλο Πηλακούτα

Renault Captur:

renault capturΣτο πνεύμα της εποχής που επιβάλλει μέτρα ασφαλείας και αποστάσεις ασφαλείας, ο Όμιλος Πηλακούτα παρουσίασε διαδικτυακά το νέο, εντυπωσιακό RENAULT CAPTUR, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών. Σημειώνεται ότι πρώτη φορά στα κυπριακά χρονικά γίνεται παρουσίαση αυτοκινήτου με τέτοιον τρόπο. Η αποκάλυψη του πρωτοποριακού, νέου RENAULT CAPTUR έγινε από τον κ. Κόδρο Πηλακούτα, Ηead of Business Operations στον εκθεσιακό χώρο Showcase του Ομίλου Πηλακούτα.

Παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο RENAULT CAPTUR ο κ. Πηλακούτας εξήγησε για ποιο λόγο το νέο μοντέλο της RENAULT είναι καλύτερο από ποτέ. Ήδη θεωρείται ένα μοντέλο σταθμός στην πορεία της RENAULT αφού ουσιαστικά είναι αυτό, που καθιέρωσε την κατηγορία των compact SUV.

Με πληθωρικές διαστάσεις και εντυπωσιακή εμφάνιση, το νέο RENALUT CAPTUR ξεχωρίζει για τους χώρους και την πρακτικότητά του. Με το δυναμικό, ‘μυώδη’, σχεδιασμό του τραβά πάνω του τα βλέμματα ενώ κάνει κάθε μετακίνηση, κάθε ταξίδι, άνετο και ασφαλές, κάτι που πιστοποιείται από την κορυφαία διάκριση των 5 αστεριών στις δοκιμές του EuroNCAP. To μοντέλοδιαθέτει εντυπωσιακή νέα εσωτερική διακόσμηση, ποιοτικά υλικά και όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και εφαρμογές διασύνδεσης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Στους εκθεσιακούς χώρους της Char. Pilakoutas Auto Alliance Limited διατίθεται μια μεγάλη γκάμα επιλογών, βενζίνης και diesel, με ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες φιλικούς προς το περιβάλλον.

renault capturΜέσα σε αυτή τη νέα πραγματικότητα ο Όμιλος Πηλακούτα, σε συνεργασία με τις αυτοκινητοβιομηχανίες που αντιπροσωπεύει, έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει ειδικές προνομιακές τιμές για δημοφιλή μοντέλα όλων των αυτοκινήτων του. Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου, σε όλη την Κύπρο, υπάρχουν σήμερα πολλές επιλογές, σε τιμές που ξεχωρίζουν, για κάθε οικονομική δυνατότητα αλλά και κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Ο Όμιλος Πηλακούτα κάνει το επόμενο βήμα, με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών του. Για το λόγο αυτό, πέρα από τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας, ο Όμιλος τηρεί με προσήλωση, επιπρόσθετα μέτρα. Αναλυτικές πληροφορίες για το πως διασφαλίζεται η προστασία της υγείας, όπως και τις αυστηρές διαδικασίες που εφαρμόζονται, υπάρχουν στην ειδική ιστοσελίδα του Ομίλου.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου Renault Captur, ο κ. Κόδρος Πηλακούτας έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα: “Μία νέα εποχή ξεκινά. Μέρα με τη μέρα η προσαρμογή μας στη νέα καθημερινότητα θα γίνεται καλύτερη. Θα τα καταφέρουμε! Όλοι μαζί, με ασφάλεια, οδηγούμε τη ζωή μας μπροστά.”